Chambo: Debut betyder rigtig meget for mig

Emile Chambo fik i sidste weekend debut for førsteholdet, og det betød meget for den talentfulde offensivspiller.

Søndag eftermiddag fik Emile Chambo debut for De Kongeblå, da han med 10 minutter tilbage af kampen mod Vejle blev sendt på banen.

Chambo fik i sin korte tid på banen vist fine takter, og selv er han da også enormt glad og stolt over, at han nu kan skrive en førsteholds- og Superliga-kamp for Lyngby Boldklub på CV’et.

– Det betyder rigtig meget for mig at få debut. Det var et stort øjeblik for mig at komme op og spille med de bedste. Det er jo der, jeg gerne vil være, siger Emile Chambo inden, at han fortæller om sine tanker, da han blev bedt om at gøre sig klar til indskiftning.

– Det satte gang i en masse følelser hos mig. Jeg blev virkelig glad, og jeg løb virkelig bare og nødt det inde på banen.

Den unge offensivspiller fik en fornem modtagelse af de medrejsende kongeblå fans, og det betød meget for Chambo.

– Det var rigtig fedt. Jeg har aldrig prøvet at få sådan en modtagelse, og det giver virkelig bare blod på tanden ift. at arbejde endnu hårdere og gøre det godt for klubben.

Emile Chambo kom til Lyngby Boldklub som U17-spiller, og selv føler han, at hans skifte fra FC København til De Kongeblå har været fantastisk for hans udvikling.

– Jeg kom til Lyngby Boldklub, fordi jeg gerne ville blive en bedre fodboldspiller, og det synes jeg virkelig, at jeg er blevet. Teamet omkring U17 og U19 har gjort rigtig meget for mig – især Mads Kristensen (U19-cheftræner, red.) har gjort mig klogere på mig selv og på, hvor jeg skulle arbejde med mig selv. Så mit skifte hertil har gjort en kæmpe forskel, og jeg er stolt over, at jeg i weekenden nåede den første milepæl, slutter Chambo.

Emile Chambo spiller til dagligt på U19-mandskabet, der sammen med resten af Akademiet præsenteres af Sydbank.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products