Vilje og hård fight sikrede sejre til U15 og U19 i Randers

Lyngby Boldklubs Akademi havde fuldt program i weekenden, da alle hold fra U13-U19 var i aktion. U15, U17 og U19 kørte lørdag til Jylland, hvor alle tre hold skulle op imod Randers. U15 og U19 lykkedes med at trække sejre med hjem, mens U17 tabte deres kamp.

Lyngby BoldklubsU19-talenter skulle forsøge at følge op på deres sejr mod Vejle, da de lørdag skulle op mod Randers. Kronjyderne gik ind til kampen med to sejre på stribe, og det var absolut en svær modstander, som Lyngby skulle op imod.

Lyngby leverede overordnet en rigtig solid indsats. Med godt spil lykkedes det holdet at komme på en 2-0 føring midt i 2. halvleg efter to scoringer af Mickael Dosso. Kort efter reducerede Randers, som gennem hele kampen gav Lyngby kamp til stregen. Det var også et Lyngby-hold, der mod kampens slutning måtte grave dybt og fighte sig igennem minutterne. Holdet viste solidt duelspil, arbejdede kollektivt rundt på banen og forsvarede eget mål flot til sidste sekund. Det lykkedes derfor også at tage de tre point med slutresultatet 2-1. Cheftræner Mads Kristensen var glad for indsatsen og indstillingen fra sit hold.

– Det var en svær kamp mod en rigtig god modstander. Over hele linjen var det en virkelig stærk indsats med flere gode og lange perioder på bolden. Vi scorer flotte mål, og så skal drengene have stor ros for at kæmpe kampen hjem på heroisk vis, sagde Mads efter kampen.

De øvrige akademi-kampe

U15 måtte ligesom U19 kæmpe hårdt for at få sejren med fra Randers. I denne kampe viste Randers også høj kvalitet både teknisk og fysisk som gav Lyngby-holdet udfordringer undervejs. Lyngby satte en tidlig scoring ind efter et minut, men Randers kom derfra ovenpå igen og kom midtvejs i kampen foran med 2-1. Lyngby gav dog ikke op og viste sig effektive ved at score to gange i 2. halvleg, som sikrede en sejr på 3-2. Lyngbys mål blev sat ind af Jonas Pedersen, Rasmus Andersen og Oscar Wind.

I de øvrige akademi-kampe tog U17 hjem med et nederlag fra Randers, mens U14 spillede 2-2 i KB og U13 vandt 4-1 over B93.

U15 skal allerede onsdag i aktion igen, når Brøndby besøger Lyngby Stadion.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.