U19 slog Vejle i tæt opgør

For anden weekend i streg fik Lyngbys ældste akademi-hold besøg fra Jylland, da Vejle denne gang kom på besøg. Både U15, U17 og U19 spillede tætte kampen, og sidstnævnte formåede at tage alle tre point i en god kamp af Lyngby-holdet.

Efter et uafgjort resultat mod AGF i sidste weekend, skulle Lyngby U19 forsøge at tage alle tre point mod Vejle. De to hold gik begge ind til kampen med en blandet resultatmæssig start – begge liggende midt i rækken. I sæsonopstarten mødtes de to hold også i en træningskamp, som Vejle vandt 2-0 efter en mindre god præstation af Lyngby. Lørdag eftermiddag gav dog et noget andet billede, da de to hold mødtes igen.

Tidligt i opgøret kom første scoring, da Emil Thor Nielsen bragte Lyngby på 1-0, men allerede kort efter formåede Vejle at sætte en udligning ind. Det var dog Lyngby, der i størstedelen af kampen havde initiativet, og de viste i perioder spil på meget højt niveau. Særligt scoringen til 2-1 bør fremhæves, da holdet, efter 28 pasninger i streg og halvandets minuts boldbessidelse, sørgede for at bolden til sidste lå i Vejle-nettet.

Det blev kampens sidste scoring og dermed også en sejr til Lyngby, som måtte slide gevaldigt i kampens sidste minutter, hvor de spillede med ti mand på banen efter et rødt kort. Spillerne fightede på flot vis sejren hjem og sikrede tre point. Cheftræner Mads Kristensen satte følgende ord på begivenheden efterfølgende.

– Vi har bolden en stor del af kampen, og jeg er glad, at vi konsekvent forsøger at løse Vejles pres ved at spille med dem undervejs. Vi mangler at skabe flere chancer med det overtag vi har, og det kræver, at vi flytter bolden hurtigere end vi gjorde. Men helt overordnet skal spillerne have ros for både at kæmpe sejren hjem i undertal til sidst, men også fordi de rykker sig på intensitet og præstationen fra uge til uge, siger cheftræneren.

Uafgjort til U17 og snævert nederlag til U15

U17 spillede 1-1 med Vejle i en kamp, hvor begge scoringer faldt sent i kampen – blandt andet fra Mikkel Vernon som sikrede resultatet inde i kampens overtid. Lyngby tog sejren i straffesparkskonkurrence og sikrede dermed et ekstra point til sig selv. U15 tabte deres opgør 3-2, da Vejle desværre to sejren sent i kampen efter et straffespark.

U14 forsatte deres imponerende stime, da de slog Farum BK med 2-1 og dermed forsat topper rækken uden at have smidt point i de seks første kampe.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.