Finaleplads til U14 og sejr til U15 mod FC Midtjylland

Lyngbys U14 hold har været i Italien over weekenden og spille turnering, mens U15 og U19 fik besøg af FC Midtjylland på Lyngby Stadion. Særligt U14 og U15 udmærkede sig med rigtig gode præstationer, der blandt andet gav U14 en finalekamp mod Juventus, som desværre trak det længste strå i straffesparkskonkurrence.

Lørdag eftermiddag var FC Midtjylland forbi Lyngby til ligakampe for U15 og U19. Kl. 13:00 var der kick-off på bane 3, hvor U15 skulle forsøge at slå et FCM hold, der gik ind til opgøret med et snævert nederlag til Vejle på 0-1 og en sejr over FCK på 1-0 i deres to seneste kampe.

Lyngby formåede i kampens første halvdel at spille sig til en 2-0 føring efter scoringer fra Oscar Wind og Rasmus Andersen. Spændingen kom dog hurtigt tilbage i kampen, da FC Midtjylland formåede at udligne til 2-2 efter ca. en times spil. Alle tre point skulle dog tilfalde Lyngby, da Oscar Wind igen kom på tavlen i kampens sidste minutter til stor forløsning for Lyngby-holdet.

Generelt var det en solid indsats af akademi-drengene, som assistenttræner Gustav Rysgaard var godt tilfreds med efter kampen.

Spillerne leverer igen en stærk præstation på energi og spillede generelt med høj kvalitet i store perioder af kampen. Kollektivt så det stærkt ud, og så var der nogle flotte individuelle præstationer på dagen, udtalte Gustav efter kampen.

På lørdag skal holdet igen i aktion på hjemmebane, når AGF kommer på besøg. U19 var også i aktion mod FCM, men led et nederlag på 3-0. Også de får besøg af AGF i weekenden, hvor de skal forsøge at rejse sig.

Finalenederlag til U14 efter flot turnering

Fra onsdag til mandag var hele U14-truppen til turnering i Italien. Holdet viste sig godt frem ved turneringen og formåede at avancere fra gruppen og nå helt til finalen. Gruppekampene bød på flere sejre og blandt en 2-0 sejr mod Inter efter en solid kamp. I finalen ventede en anden italiensk gigant i Juventus, som kronede en fed tur for holdet. Efter en tæt kamp måtte Lyngby Boldklub desværre se sig slået i straffesparkskonkurrence og måtte nøjes med turneringens 2. plads.

Alt i alt var det en fed tur for holdet, som over mange dage tilbragte tid sammen med fokus på at styrke sammenhold og fællesskab og selvfølgelig præstere sportsligt i en spændende ramme.

På billedet til artiklen ses U14-holdet sammen med Juventus-holdet.

Allerede på lørdag skal U14 i liga-aktion, når både de og U13 skal en tur til Brøndby og spille.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Køber du dit Akademi-abonnement inden i morgen onsdag kl. 12:00 deltager du i konkurrencen om to VIP pladser i Beierholm Loungen til fredagens kamp mod Vejle BK.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

#FremtidenErKongeblå

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products