Dobbelt Akademi-sejr i Esbjerg

I weekenden var tre akademi-hold taget til Esbjerg for at spille ligakampe, mens både U12, U13 og U14 var i aktion på Sjælland. Der blev spillet masser af god fodbold, og det blev da også til mange sejre – blandt andet U17, der sikkert vandt 4-0.

Lørdag morgen var det tid til sæsonens første bustur til Jylland, da klubbens ældste Akademi-hold skulle i aktion. For U17 ventede en modstander, som i sæsonens to første kampe havde slået Randers med 3-1 og spillet en tæt kamp med Silkeborg som endte i nederlag. Oven på en stærk indsats mod Brøndby skulle Lyngby U17 forsøge at tage sæsonens første sejr.

Lyngby spillede en solid første halvleg, hvor Kristian Jasovic åbnede scoringen efter et kvarters spil. Det lykkedes også at udbygge føringen til 2-0 inden pause, da Hjalte Nebo kom på tavlen. Anden halvleg blev ikke kontrolleret på sammen måde, og Esbjerg havde initiativ i kampen af flere omgange. Men Lyngby forsatte med at være effektive foran mål og med Jonathan Adebeci og William Brink på tavlen endte kampen 4-0 til Lyngby.

Cheftræner Younes Khabthani var overordnet tilfreds med indsatsen, men savnede i perioder, at holdet bevarede kontrollen over kampen.

– Alt i alt er det en okay kamp af os, synes jeg. 1. halvleg er god, og vi er i kontrol, men vi giver initiativet væk til Esbjerg i 2. halvleg, så der kan vi være bedre til at bevare overtaget i kampen. Heldigvis scorer vi på nogle vigtige tidspunkter, hvor Esbjerg ellers har overtaget, og det hjælper os selvfølgelig med at køre sejren hjem, sagde Younes efter kampen.

U19 lykkedes også med at vinde kampen. Opgøret endte 3-0 og målene blev sat ind af Mickael Dosso, Villads Eksildsen og Johan Meyer. U15 tabte deres kamp til Esbjerg.

Sejre til de yngste Akademi-hold

Både U12, U13 og U14 spillede gode kampen i weekenden. U12 var først i aktion på udebane i Farum og leverede en rigtig god indsats, som gav en 6-1 sejr. U13 vandt sikkert over B93 med 8-1, mens U14 kronede en flot weekend ved at slå KB 4-1. Ud over de flotte resultater skal spillet fremhæves frem for alt, og der blev spillet bold af øverste skuffe. U14 skal allerede i aktion igen tirsdag i pokalen mod Bagsværd, mens U13 onsdag spiller træningskamp mod Farum.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.