U17-point mod BIF og U14-sejr over Farum

I weekenden var der masser aktion på Akademiet, da alle hold var i kamp. Klubbens to ældste hold fik besøg af Brøndby IF, mens U14 og U13 spillede på udebane mod henholdsvis Farum og HB Køge.

U19-talenterne åbnede Ligaen i weekenden i en hård kamp mod Brøndby. Lyngby-holdet gik til pause med 1-1, men måtte i anden halvleg se sig slået af de gule fra Vestegnen. Trods et rødt kort til Brøndby mod slutningen af kampen lykkedes det ikke Lyngby-holdet at bringe spænding i kampen, og Brøndby vandt 3-1. Lyngbys ene scoring blev sat ind af Mickael Dosso.

U17 fik også besøg af Brøndby IF og kunne i den forbindelse sikre sig sæsonens første point, da de spillede 2-2. Ca. ti minutter inde i kampen brændte Brøndby straffespark og i stedet blev det kort efter Lyngby, der kunne tage føringen, da Hjalte Kropp scorede til 1-0. Før pausen blev det også til 2-0 ved Nicolas Bosselmann inden Brøndby reducerede til 2-1 kort efter.

I 2. halvleg satte Brøndby udligningen ind til 2-2, som også blev kampens slutresultat. I straffesparkskonkurrencen var Lyngby sikrest og tog dermed to point med fra kampen.

U13 og U14 kom godt fra start

Også U13 og U14 åbnede liga-sæsonen i weekenden og begge hold lykkedes med at tage sikre sejre hjem til Lyngby. Lørdag var U14 i Farum og spillede en rigtig stærk kamp, der sikrede en sejr på 4-0. U13 skulle søndag til Herfølge for at møde HB Køge, og også her leverede Lyngby-holdet en god kamp og vandt 4-1.

I næste weekend skal U15, U17 og U19 til Esbjerg og spille, mens både U13 og U14 spiller hjemme lørdag kl. 12:00.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products