International turnering gav topmodstand til U15

Over fem dage var Lyngby Boldklubs U15-mandskab taget til det sydlige Tyskland for at spille turnering i Augsburg. Lyngby var kommet i en stærk gruppe, og spillerne blev matchet på øverste hylde i alle kampe.

Der var lagt et tæt program for holdet over dagene i Tyskland. Torsdag og fredag bød på to træningspas og forberedelse, inden der ventede kampe både lørdag og søndag. Lørdag skulle der spilles hele fire puljekampe. Resultatmæssigt startede dagen lidt hårdt ud, da de tre første kampe endte i knebne nederlag til FC Augsburg (2-3), AZ Alkmaar (1-2) og Luxembourgs landshold (1-3). Alle tre kampe var tætte, og det var absolut et Lyngby-hold, der leverede stærkt og matchede modstanderne på mange parametre. Dagen sluttede da også flot med en sejr på 4-0 over tyrkiske Galatasaray.

Søndag ventede en dobbelt-placeringskamp mod Silkeborg og mandag havde klubben arrangeret en træningskamp mod Sporting Lissabon, som endte som nummer 2 i turneringen. Her vandt Lyngbys talenter på flot vis med 2-0 over det dygtige portugisiske mandskab.

Samlet set var det en ekstremt fed turnering at deltage i for holdet. U15 mødte modstand på et meget højt niveau og formåede at spille alle kampe tætte. De fik desuden testet sig selv i et hårdt program, som tilmed blev afviklet i +30 grader alle dage.

U14 gik ubesejret igennem Crown Plaza

Fredag-søndag spillede U14 Crown Plaza Cup på Amager. Holdet spillede i alt fire kampe, som gav to uafgjorte og to sejre. I gruppen startede Lyngby mod NSA Oslo og spillede 1-1. Dagen efter lykkedes det at slå Malmø med 1-0 og derefter igen spille 1-1 med Djurgården. Resultaterne gav en 2. plads i puljen og søndag skulle sidste kamp spilles mod AGF, som blev besejret 3-1.

U14-holdet havde selvfølgelig håbet at toppe puljen, men ikke desto mindre leverede Lyngby stærkt over de tre dage og gik ubesejret igennem turneringen.

Husk, at det i denne sæson er muligt at støtte Akademiet for 39,-kr. om måneden. Støtter du Akademiet får du løbende nyhedsbreve om arbejdet på Akademiet. Læs mere om det her, og støt Akademiet her.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products