Trup og optakt: De Kongeblå er klar til topbrag

Spillested: Lyngby Stadion

Modstander: FC Fredericia

Kampstart: Kl. 12:45 – d. 26/2-2022

Lørdag ruller bolden endelig igen i NordicBet Ligaen, når vi byder FC Fredericia velkommen på Lyngby Stadion. Vejrudsigten siger fuld solskin, og Freyr og co. glæder sig helt vildt til at kæmpe om point igen.

For en lang vinteropstart kulminerer lørdag kl. 12:45, når De Kongeblå går ind på banen til forårets første kamp i 1. division. Resultaterne i testkampene har været flotte mod gode modstandere, men nu bliver altså alvor, når det gælder vigtige point i oprykningskampen, og hos vores cheftræner hersker der ingen tvivl om, hvor holdet står.

‘Nu er vi færdige med en rigtig god opstart. Længden var helt perfekt. Vi fik en masse tid til at arbejde på nogle vigtige taktiske ting. Vi fik tid til at bygge på fysisk, så nu har vi mere power og energi i truppen.’

‘Gæsterne fra Fredericia er et hold, som kender gamet godt – de ved, hvad det handler om. De har gjort det rigtig godt på Lyngby Stadion igennem tiden, og de er helt klar, for en sejr for dem betyder, at de er godt med i kampen om oprykning.’

I vores interview med Rasmus Thellufsen fra i torsdags lagde han ikke skjul på, at han glædede sig vildt, og det samme er tilfældet hos den Kongeblå trænerstab, forklarer Freyr.

‘Det er godt, for hvis spillerne ikke har sommerfugle i maven, så bliver jeg først nervøs – sådan skal det være. Men staben glæder sig selvfølgelig også rigtig meget. Det er også fantastisk at vi starter på hjemmebane – vi elsker at spille på Lyngby Stadion, siger Den Kongeblå-træner med et stort smil.

Truppen mod Fredericia:

Frederik Ibsen
Mads Kikkenborg
Lasse Fosgaard
Kasper Jørgensen
Svenn Crone
Pascal Gregor
Andreas Bjelland
Adam Sørensen
Brian Hamalainen
Rasmus Thellufsen
Casper ‘Dani’ Winther
Magnus Westergaard
Sanders Ngabo
Rezan Corlu
Emil Nielsen
Magnus Kaastrup
Sebastian Koch
Frederik Gytkjær
Sævar Magnusson
Petur Knudsen

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products