Thellufsen er klar til hans nye rolle: ‘Vi kan næsten ikke vente’

Lørdag kl. 12:45 venter den helt helt store premiere på Lyngby Stadion mod FC Fredericia, og Rasmus Thellufsen kan ikke vente med at komme tilbage på banen efter en fremragende opstart, hvor han har spillet på en ny position efter skaden til Marcel Rømer.

Optimismen hos De Kongeblå er stor forud for lørdagens premiere i NordicBet Ligaen. Opstarten har været lang, men givende for truppen, som har pudset formen af mod mange gode hold.

Freyr Alexandersson og co. har brugt pausen til at ændre formationen til 4-3-3, hvilket har givet vores midtbanespiller Rasmus Thellufsen nye opgaver på banen.

‘Vi står sindssygt godt rustet til foråret – både på – og udenfor banen. Vi har haft en rigtig god opstart, hvor vi har spillet mod nogle rigtig fine hold og fået styr på det taktiske,’ forklarer Thellufsen og fortsætter:

‘Vi har jo skiftet formation til 4-3-3, hvor vi har fået rigtig godt styr på defensiven. Med Marcels (Rømer, red) skade, så har jeg jo spillet 6’er positionen i de seneste kampe, så vi har arbejdet meget med den kommunikation, som jeg skal bibringe, og det har gået rigtig godt. Det taktiske har haft meget stort fokus, især i vores lave pres, og det har vi fået sindssygt godt styr på.’

‘Den lange opstart har givet os tid til at finpudse formationen, men har også gjort en masse for mig på den nye position som 6’er, hvor jeg har fået lære- og kampminutter i benene mod gode modstandere, og jeg føler mig fuldt klar til opgaven.’

Kan mærke forventningens glæde

Med et par dage til kampstart begynder sommerfuglene i maven så småt at vise sig i Lyngbys omklædningsrum. Stemningen er høj og det bliver dejligt, at skulle spille om point igen efter testkampene, siger Thellufsen.

‘Jeg synes godt, jeg kan mærke, at jeg glæder mig nu. Det bliver fedt at spille om tre point igen, så nu skal den bare have fuld skrue, og man kan mærke i omklædningsrummet, at spillerne ikke kan vente med at komme i gang.’

‘Det er en vigtig kamp mod et godt hold, men foråret er et langt træk. Det eneste jeg tænker på, er, hvordan vi går ud og præsterer som hold, og jeg er sikker på, at hvis vi præsterer vores bedste, så venter der tre point.’

Føler ikke et større pres af god opstart

Thellufsen ved godt, at Lyngby regnes for at være blandt favoritterne til oprykning, og det hersker der heller ikke tvivl om internt i den Kongeblå-trup.

‘Selvom vores opstart har været god, så føler jeg ikke et større pres. Vi er meget afklarede omkring, at mange har Lyngby som en af favoritterne til at rykke op – det har vi også selv, og det går vi efter.’

‘Jeg glæder mig sindssygt meget til at spille foran vores egne fans igen, og forhåbentlig får vi godt vejr. Kampdage, som på lørdag, er bare noget specielt, lyden af glade tilskuere på lægterne, duften af grillpølser, det er der ikke meget, som slår,’ siger midtbanespilleren.

Thellufsen og co. går på banen kl. 12:45 på lørdag, men dørene åbner allerede kl. 10:45 med en masser aktiviteter op til kampstart.

I kan købe billet til kampen her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products