REZAN CORLU FORVENTER MASSER AF POWER FRA BRØNDBY IF

 

Lørdag møder Lyngby Boldklub de danske mestre fra Brøndby i den første træningskamp i foråret. Det betyder et gensyn for Rezan Corlu med sine tidligere holdkammerater, og den offensive profil føler sig klar til testen efter en god opstart, hvor han blandt andet kom på tavlen i mandagens interne træningskamp.

”Den har været rigtig god og hård. Det har været dejligt at være tilbage efter ferie og se holdet og drengene. Der har været godt humør og en rigtig godt start for os allesammen.

”Det bliver en hård kamp. Jeg ved, at Brøndby kommer med fuld power, og jeg ved, at de i pre-season har stor vægt på det fysiske til at starte med, og de kommer ud med en masse energi og aggressivt spil og skal have løbemeter i benene, så det bliver selvfølgelig en rigtig god kamp mod et rigtigt godt hold”, siger Corlu.

Kampen er lukket for tilskuere pga. corona-restriktioner.

Læs optakten til lørdagens træningskamp mod Brøndby IF her

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products