TRUP & OPTAKT: BRØNDBY VENTER I FØRSTE TEST

Efter en intern træningskamp i den kongeblå trup i mandags venter første rigtige test i opstarten, når Brøndby IF er modstanderen i morgen. Træningskampen er på udebane og fløjtes op klokken 13.

I efteråret krydsede vi også klinger med de blågule over to kampe i reserveholdsligaen. Her blev det til en 3-1-sejr på hjemmebane i oktober, mens udekampen i november blev 1-1. Nu venter så den første af to tests i Danmark, før turen går til Alicante i Spanien på træningslejr den 3. februar. Assistenttræner Jonathan Hartmann ser frem til at spille årets første rigtige træningskamp, hvor der både er comeback til Hamalainen og et par unge talenter med i truppen:

”Vi skal fokusere meget på relationerne. Der er nogle nye U19-spillere med i truppen, som skal spilles ind i systemet. Det er derfor de indbyrdes relationer, der er det største fokuspunkt i morgen,” lyder det fra Hartmann.

”Vi glæder os helt vildt meget til at spille, selvom det er en træningskamp. Det er første rigtige træningskamp, efter vi spillede internt i mandags, vi har Hamalainen tilbage efter en lang skadesperiode, og det er Kochs første rigtige kamp. Der er mange spændende ting at holde øje med, og det er altid federe at spille træningskamp end at træne almindeligt, så hele staben og alle spillerne glæder sig bare,” afslutter assistenttræneren.

Truppen:

Mads Kikkenborg
Frederik Ibsen
Lasse Fosgaard
Svenn Crone
Pascal Gregor
Thor Høholt
Kristian Riis
Adam Sørensen
Brian Hamalainen
Rasmus Thellufsen
Rezan Corlu
Sanders Ngabo
Magnus Westergaard
Emil Nielsen
Sebastian Koch
Sævar Magnusson
Petur Knudsen
Magnus Kaastrup
Tobias Storm
Lauge Sandgrav
Lucas Hey
Adam Vendelbo

Kampen er lukket for tilskuere pga. corona-restriktioner.

Læs mere om hele vinterens opstartsprogram for De Kongeblå her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products