OPSTARTEN: ”HOLDET STÅR RIGTIG STÆRKT FYSISK”

Opstarten er for alvor skudt i gang, hvor blandt andre fysisk træner Thomas Kjærbye arbejder tæt sammen med Den Kongeblå trup. Spillerne vendte tilbage fra ferie i sidste uge, og arbejdet på den fysiske del er dermed påbegyndt.

Opstarten er naturligvis præget af hård træning og forberedelse til forårssæsonen, men spillernes adfærd i pausen spiller en mindst lige så afgørende rolle.

”Hele arbejdet startede allerede, da spillerne blev sendt på juleferie. Alle har skulle passe deres individuelle træningsprogram, og det har de gjort. Truppen er mødt ind med et rigtig stærkt fysisk udgangspunkt, hvilket gør, at vi hurtigt kan arbejde videre med intens træning på grønsværen,” siger fysisk træner Thomas Kjærbye.

”Vores Yoyo-test viste et rigtig godt niveau hos spillerne. Vores gennemsnitsniveau i den test svarede til vores niveau i juli måned i sommer, hvor vi havde trænet en måneds tid. Så hele truppen står rigtig godt – også de spillere der nu er vendt tilbage fra skadespauser,” fortsætter han.

Individuelt fokus

I Lyngby Boldklub kigger man nuanceret på den fysiske forberedelse frem mod sæsonstart. Det handler om at tilpasse træningen til hver enkelt spiller for i sidste ende at have en fuld trup, der er fit og klar til at forårets kampe.

”Vi laver en række test omkring truppen, men det handler i høj grad om at tilpasse det til den enkelte spiller. De fysiske krav varierer meget fra position på banen og spillertype, så vi har et stort individuelt fokus, når vi arbejder i en opstart som denne,” lyder det fra Thomas Kjærbye.

”Vinterpausen byder på en lang opstart forud for den første kamp, og i starten er der fokus på spillernes grundform og kapacitet med en masse meter i benene. Efter en tilvænning skruer vi op med mere power og sprints for at blive klar til spillets mange højintense aktioner,” slutter han.

Første opgave for De Kongeblå er lørdag den 26. februar på hjemmebane mod FC Fredericia. Inden da venter der dog et par træningskampe og en træningslejr. Læs mere om vinterprogrammet her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products