ET U19-HOLD DER MÅLER SIG MED 2010-ÅRGANGEN

Det Kongeblå U19-hold har i efteråret leveret stærke præstationer og overvintrer på en fjerdeplads i U19 Drenge Ligaen. Rent statistisk slår de en række tidligere årgange – blandt andet fra 2010 med navne som Christian Nørgaard, Yussuf Poulsen og Frederik Sørensen på holdet.

U19-mandskabet har fået en flot pointhøst i efteråret med det bedste pointgennemsnit i over 10 år nemlig 1,75 – kun overgået af 2010-årgangen der havde et snit på 2 point pr. kamp. 2010-holdet havde Yussuf Poulsen, Ryan Laursen, Uffe Bech, Frederik Gytkjær, Frederik Helstrup, Bror Blume, Frederik Sørensen og Christian Nørgaard på holdet.

Så langt tilbage der er statistik over U19-holdenes resultater, er den nuværende årgang det mest målfarlige mandskab. Det nuværende hold har et målgennemsnit på hele 2,17, hvilket slår 2010-mandskabet, der havde et snit på 2,07.

Med en fjerdeplads efter første halvsæson er U19-drengene højest placeret i tabellen siden netop 2010, hvor den talentfulde årgang befandt sig på en andenplads.

I sidste uge tog vi en snak med U19-træner Mads Kristensen om det netop overståede efterår. Læs det lige her: U19-EFTERÅRET: ”VI HAR SPILLET MED VORES DNA”

Læs mere om det nuværende U19-holds kampprogram og resultater her. U19-LIGAEN

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products