CREDITSAFE ER NY PARTNER: “MANGE GODE REFERENCER” 💙🤗

Creditsafe har valgt at engagere sig i Lyngby Boldklub og i LB MorgenNetvĂŚrket, og landechef Morten Kofoed-Larsen fortĂŚller om den beslutning:

“Vi har i en lĂŚngere periode overvejet, hvilken type netvĂŚrk vi ønsker at vĂŚre en del. Creditsafe er nye pĂĽ det danske marked, og valget faldt derfor meget naturligt pĂĽ LB MorgenNetvĂŚrket, da kombinationen af fodbold og netvĂŚrk, samt netvĂŚrkets mange gode referencer talte op i det samlede regnestykke,” siger han og fortsĂŚtter:

“Samtidig sidder man ikke lĂĽrene af hinanden ved ugelige møder, som i andre netvĂŚrk. Hos Creditsafe tror vi pĂĽ den personlige kontakt, og timingen, at vi igen kan mødes fysisk, skubber bare endnu mere til vores forventninger, og vi glĂŚder os utroligt meget til at bidrage til netvĂŚrket.”

Som ny virksomhed pü det danske marked er partnerskabet med Lyngby Boldklub blot en af flere initiativer, Creditsafe har søsat for at blive eksponeret pü det danske marked:

“Vi tager mange forskellige initiativer, store som smĂĽ, til at opnĂĽ eksponering, danne nye relationer, samt pleje vores eksisterende netvĂŚrk med forhĂĽbentligt ogsĂĽ nogle store øjeblikke pĂĽ Lyngby Stadion.”

Som fast ansigt i LB MorgenNetvĂŚrket vil Dennis Oulund deltage. Han ses herunder sammen med Rikke Baden Andersen.

Kom med som gĂŚst i LB MorgenNetvĂŚrket. Klik her.

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook