💙 “SAMMENHOLDET ER GULD VÆRD” 💙

Den lokale bedemand, LøvenkjÌr Begravelse, forlÌnger aftalen med Lyngby Boldklub, og selv om det har vÌret et hürdt ür at vÌre Lyngby-fan, sü var der overskud til smil og humor hos Joachim H. LøvenkjÌr:

“Rikke vred armen om pĂĽ mig og fik mig ned og bide i grĂŚsset, sĂĽ jeg overgav mig til sidste og skrev under pĂĽ en ny kontrakt,” griner Joachim LøvenkjĂŚr, der fortsĂŚtter:

“Det har vĂŚret svĂŚrt at vĂŚre Lyngby-fan i ĂĽr, nĂĽr vi ikke har kunnet støtte holdet pĂĽ stadion, men jeg synes, at klubben har gjort sĂĽ mange geniale tiltag for at holde fans og partnere til ilden, sĂĽ jeg er selvfølgelig med i den kommende sĂŚson ogsĂĽ,” siger han og slutter:

“Jeg glĂŚder mig til at komme tilbage pĂĽ stadion og til at mĂŚrke det sammenhold igen, der er guld vĂŚrd. BĂĽde som fan og som forretning.”

Mød LøvenkjÌr Begravelse her: http://www.lkbegravelser.dk/

Du kan ogsĂĽ blive en del af sammenholdet ved at klikke her.

#SammenforLyngby

Del pĂĽ facebook