FORLÆNGELSE OG MORGENNETVÆRK 🤗💙

I morgens kunne vi sammen med Comwell Holte glæde os over, at hotellet for første gang siden nedlukningen kunne melde alt udsolgt, men samtidig kunne vi også glæde os over, at Comwell har forlænget engagementet i Lyngby Boldklub.

Tak Hanne Glibstrup Andersen – fordi I fortsat er med på rejsen.

Mød Comwell Holte her – eller kontakt Hanne Glibstrup Andersen på hga@comwell.dk, hvis du har brug for at afholde en konference, et event eller møde i trygge rammer og skønne omgivelser – eller bare nyde en overnatning med lækker mad og drikke.

Mød LB MorgenNetværket her. 

#SammenforLyngby

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products