FORLÆNGELSE OG MORGENNETVÆRK 🤗💙

I morgens kunne vi sammen med Comwell Holte glæde os over, at hotellet for første gang siden nedlukningen kunne melde alt udsolgt, men samtidig kunne vi også glæde os over, at Comwell har forlænget engagementet i Lyngby Boldklub.

Tak Hanne Glibstrup Andersen – fordi I fortsat er med på rejsen.

Mød Comwell Holte her – eller kontakt Hanne Glibstrup Andersen på hga@comwell.dk, hvis du har brug for at afholde en konference, et event eller møde i trygge rammer og skønne omgivelser – eller bare nyde en overnatning med lækker mad og drikke.

Mød LB MorgenNetværket her. 

#SammenforLyngby

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

Se produkter
Powered Voltage Emoji by Caddy