FORLÆNGELSE OG MORGENNETVÆRK 🤗💙

I morgens kunne vi sammen med Comwell Holte glæde os over, at hotellet for første gang siden nedlukningen kunne melde alt udsolgt, men samtidig kunne vi også glæde os over, at Comwell har forlænget engagementet i Lyngby Boldklub.

Tak Hanne Glibstrup Andersen – fordi I fortsat er med på rejsen.

Mød Comwell Holte her – eller kontakt Hanne Glibstrup Andersen på hga@comwell.dk, hvis du har brug for at afholde en konference, et event eller møde i trygge rammer og skønne omgivelser – eller bare nyde en overnatning med lækker mad og drikke.

Mød LB MorgenNetværket her. 

#SammenforLyngby

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Fredagsbraget mod FCK: Program og praktisk info

Fredag aften forventer vi udsolgt på Lyngby Stadion, når de danske mestre fra FC København tager de få kilometer ud af motorvejen imod Kongens Lyngby. Vi bliver rigtig mange mennesker denne aften, så herunder følger praktisk info, så vi alle får en god aften.

Læs mere »

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products