Dagens Debutant: Jakob Vadstrup

2020 var på mange måder et specielt år, men der skal mere end en pandemi til at ødelægge Lyngby Boldklubs fokus på talenter og de mange kongeblå debuter, der har været. I denne artikelserie sætter vi fokus på ét af de mange kongeblå stortalenter; nemlig Jakob Vadstrup

Da 2020 startede var der ikke mange, der regnede med, at Jakob Vadstrup skulle få debut for Lyngbys førstehold det kommende år. På daværende tidspunkt spillede han på et velspillende U17-hold, men den gode form forpurrede corona. Det skulle imidlertid blive en skæbnesvanger pause for den unge Vadstrup.

Vadstrup så nemlig mulighederne, der lå i en ufrivillig coronapause, og begyndte at træne ekstra meget. Især fysisk og mental træning blev prioriteret i pausen, hvor man netop havde mulighed for at fokusere på hele kroppen i stedet for bare at gøre sig klar til næste kamp.

“Jeg så mulighederne ved en pause frem for begrænsningerne og begyndte at have rigtigt lange træningspas. Det har helt klart hjulpet mig meget da jeg skulle op og spille med U19-holdet efter sommer. Jeg synes, at 2020 har været et rigtigt godt år for mig, for jeg har udviklet mig rigtigt meget – både fysisk men også i spillet”, fortæller 17-årige Jakob Vadstrup.

Efter sommer blev han en del af U19-holdet, der har leveret rigtigt gode præstationer i en kompetitiv U19-Liga, hvor holdet overvintrer på 4. pladsen med ni ubesejrede kampe i bagagen.

Derudover fik han sin debut for Lyngbys førstehold – først uofficielle og så den officielle. Den uofficielle kom i en træningskamp i midten af sæsonen mod Hvidovre IF, hvor han også blev kampens enlige målscorer. Det gav ham blod på tanden og viste træner Carit Falch, at der var mere i vente.

LÆS HELE JAKOB VADSTRUPS HISTORIE HER

Den officielle debut kom et par måneder efter, hvor Vadstrup blev skiftet ind i pausen mod SønderjyskE. Her gav han bud på sit store talent, og det var da også en speciel dag for venstrebacken:

“Jeg er utroligt stolt over debuten mod SønderjyskE, men jeg ved godt at det kræver rigtigt hårdt arbejde at kæmpe sig til flere minutter. Målet 2021 er, at komme så meget med førsteholdet som muligt, og blive udtaget til flere kampe og få flere minutter i Lyngby-trøjen”, afslutter Jakob Vadstrup.

Jakob Vadstrup kom til Lyngby som U8-spiller. Han blev i kampen mod SønderjyskE Lyngbys snart 100-årige histories femteyngste spiller.

Hør Jakob Vadstrup kigge tilbage på 2020, og hvad han håber på 2021 giver ham:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products