De to sidste runder i 3F Superligaen fastlagt

Endelig er vi klar igen til at spille Superliga, og der venter to spændende opgør for De Kongeblå, når der skal jagtes vigtige point til tabellen for at bibeholde den flotte position, som holdet har tilkæmpet sig denne sæson. Tidspunkterne for de sidste to kampe i grundspillet i 3F Superligaen er således:

Mandag d. 1. juni kl. 18:00 Lyngby Boldklub vs FC København – Lyngby Stadion

Søndag d. 7. juni kl. 17:00 Lyngby Boldklub vs Hobro IK – DS Arena

SÅDAN KAN DU STØTTE LYNGBY BOLDKLUB

Desværre spilles kampene uden tilskuere, og vi ved endnu ikke, hvor kampene vises, men vi oplyser det selvfølgelig til jer, så snart vi ved det. Følg med på lyngby-boldklub.dk, så du aldrig misser det seneste Lyngby BK-nyt!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products