Sådan støtter du Lyngby Boldklub

Det er en svær tid – det er det for hele Danmark – og vi håber, I passer på hinanden. I Lyngby Boldklub havde vi glædet os til en spændende forårssæson, hvor vi skulle bygge videre på det flotte efterår med et højt tilskuersnit, underholdende fodbold og imponerende opbakning fra det stødt voksende partnernetværk. Vi støtter imidlertid fuldt op om, hvad der er vigtigst lige nu, og det er sundheden for Danmark og resten af verden.

I Lyngby Boldklub har vi fået en lang række spørgsmål fra vores fans og følgere til, hvordan I kan støtte klubben økonomisk i denne corona-nedlukningsperiode. Forleden åbnede vi op for en række initiativer for, hvordan I kan støtte vores partnere – og i dag er vi så klar med tre konkrete tiltag til, hvordan du kan støtte klubben direkte. Dem kan du læse mere om her:

KØB DINE LYNGBY-PØLSER OG DRIKKEVARER NU
Vi har også åbnet for, du kan købe klippekort til både pølser og drikkevarer på Lyngby Stadion, så du har til de næste stadion-besøg. Hvis du ved, du alligevel skal købe pølser og drikkevarer, når du er til kamp, så køb på forhånd – det gør en forskel for klubben nu og her, for pengene overføres nu, og forbruget sker senere. Klippekortene giver ingen rabat – med mindre du vælger at købe både til mad og drikke. Klippekortene vil kunne afhentes fra førstkommende hjemmekamp og frem.

Køb dine klippekort her

FORUDBESTIL DIN 100-ÅRS JUBILÆUMSTRØJE
Det har været 99 år med store følelser og fantastiske oplevelser, som vi aldrig vil glemme! Lyngby Boldklub er glæde, lykke og fællesskab, og næste år så fylder verdens bedste fodboldklub 100 år. Det vil vi fejre, og vi vil også markere det med en helt særlig jubilæumstrøje. Trøjen er endnu ikke designet, og det eneste vi ved er, at den kommer på gaden inden jul.

Hvis du ved, at du skal have trøjen uanset hvad, så er dette tilbud til dig! Trøjen koster 599,- og princippet er det samme som de øvrige varer – pengene går til klubben nu, og vi sørger for at trøjen leveres som del af den første levering af trøjer, så du er blandt de første, der får den i hånden.

Forudbestil din trøje her

– HUSK OGSÅ AT STØTTE VORES PARTNERE – 

TILBUDSSIDE FRA NETVÆRKET
Vi har samlet en oversigt over tilbud, som vores partnernetværk tilbyder i disse svære tider. Det kan være fri fragt på aftensmad fra Homemate, det kan være 15% på tøj fra Wardhog, 20% rabat på din kaffe fra Nordhavn Coffee Roasters leveret lige til døren og meget mere. Unisport har også lavet en hel portal for hjemmetræning. Alle tilbudene finder du ved at klikke på linket nedenfor.

KLIK HER FOR AT KOMME TILBUDSPORTALEN

BRANCEOVERSIGT FOR NETVÆKET
Mange forretninger og firmaer er udfordret i forhold til at holde tvungen lukket og have faste udgifter, der skal dækkes disse tider. Så næste gang du skal købe ting til hjemmet, så køb fra Johannes Fog. Skal du have anlagt fliser i haven, så brug Brolægning Sjælland. Er det nu, du skal være helt opdateret på dine bankydelser, så tag fat i Sydbank. De små handlinger og tanker gør en stor forskel. Du kan finde hele brancheoversigt for Lyngby-netværket nedenfor via linket.

TILTAG FRA LYNGBY FANS
Lyngby Fans har også startet flere initiativer, som kan støtte Lyngby Boldklub. De har blandt andet startet en auktion, hvor overskuddet går direkte til klubben – Du kan blandt andet byde på forskellige Lyngby-ting. Bl.a. en specieldesignet Lyngby-konge i træ eller forskellige Lyngby trøjer. Der vil løbende komme flere produkter på auktionen

Se alle tingene på auktionen her: https://www.odendo.dk/Stoet-Lyngby-Boldklub

De har også startet en løbende donation – Donér din billet! – Støt Lyngby Boldklub – hvor du kan donere din entrébillet, Lyngby pølse eller øl. Der har de pr. 29. marts indsamlet 34.531,40 kr.

Læs mere her: https://www.facebook.com/events/157387218767130

Tak til alle der har bidraget

KLIK HER FOR AT KOMME TIL BRANCHEOVERSIGTEN

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products