Fire partnere fortsætter i Lyngby Boldklub

Endnu fire partner har meldt, at de fortsætter deres engagement i Lyngby Boldklub, og vi er taknemmelige for, at de vil med videre på rejsen. Vi vil gerne takke for støtten til Lyngby EL-Team, Autohjørnet Lyngby, Wincode Consult & Baltzer El-Installation. I kan læse mere nedenfor.

Sæsonkortsalget er startet!
KØB DIT SÆSONKORT HER

Lyngby EL-Team
Lyngby El-Team er et kvalitetsbevidst el firma, som har et komptent team af faguddannede el-installatør, elektrikere og montører, de er specialister inden for flere forskellige former af el-installation samt renovation gældende for både nye og ældre boliger. Lyngby El-Team vil fortsætte med deres pladser i Carl Ras Loungen, og de vil også have billetter til Lyngby Stadion. I vil måske have bemærket dem på stadion, da de har fast skilt som en del af deres aftale. I kan lære firmaet bedre at kende ved at klikke her.

Autohjørnet Lyngby
Autohjørnet Lyngby har et Nordsjællands største udvalg i nyere, brugte biler, og de har altid ca. 80 biler på lager. I vil kunne finde mere til deres udvalg ved at klikke her. Autohjørnet har faste pladser på stadion, og I vil måske have bemærket, når de er løbet over LED’en på Lyngby Stadion. Vi er glade for, at de fortsætter i klubben.

Wincode Consult
Firmaet tilbyder ekspertise indenfor Microsoft produkter som SharePoint Online, Office 365, SharePoint 2016/2013/2010, Azure og .NET platformen, og de har mange års praktisk erfaring med rådgivning og udvikling indenfor disse produkter. Wincode fortsætter med deres pladser i Carl Ras Loungen, og de har også normale billetter i deres pakke. I kan finde mere information om firmaet ved at klikke her.

Baltzer El-Installation
Firmaet er autoriseret el-installatør, og de har eksisteret siden 1949. Firmaet er familieejet på 3 generation, og det har beliggenhed i Kgs. Lyngby. De består af i alt 20 medarbejdere hvoraf syv er ansatte i deres butik ”Lysmesteren Baltzer” beliggende på Lyngby Hovedgade. I kan læse mere og komme i kontakt med Baltzer ved at klikke her.

Læs også: Fem partnere forlænger med Lyngby Boldklub

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy