Fire partnere fortsætter i Lyngby Boldklub

Endnu fire partner har meldt, at de fortsætter deres engagement i Lyngby Boldklub, og vi er taknemmelige for, at de vil med videre på rejsen. Vi vil gerne takke for støtten til Lyngby EL-Team, Autohjørnet Lyngby, Wincode Consult & Baltzer El-Installation. I kan læse mere nedenfor.

Sæsonkortsalget er startet!
KØB DIT SÆSONKORT HER

Lyngby EL-Team
Lyngby El-Team er et kvalitetsbevidst el firma, som har et komptent team af faguddannede el-installatør, elektrikere og montører, de er specialister inden for flere forskellige former af el-installation samt renovation gældende for både nye og ældre boliger. Lyngby El-Team vil fortsætte med deres pladser i Carl Ras Loungen, og de vil også have billetter til Lyngby Stadion. I vil måske have bemærket dem på stadion, da de har fast skilt som en del af deres aftale. I kan lære firmaet bedre at kende ved at klikke her.

Autohjørnet Lyngby
Autohjørnet Lyngby har et Nordsjællands største udvalg i nyere, brugte biler, og de har altid ca. 80 biler på lager. I vil kunne finde mere til deres udvalg ved at klikke her. Autohjørnet har faste pladser på stadion, og I vil måske have bemærket, når de er løbet over LED’en på Lyngby Stadion. Vi er glade for, at de fortsætter i klubben.

Wincode Consult
Firmaet tilbyder ekspertise indenfor Microsoft produkter som SharePoint Online, Office 365, SharePoint 2016/2013/2010, Azure og .NET platformen, og de har mange års praktisk erfaring med rådgivning og udvikling indenfor disse produkter. Wincode fortsætter med deres pladser i Carl Ras Loungen, og de har også normale billetter i deres pakke. I kan finde mere information om firmaet ved at klikke her.

Baltzer El-Installation
Firmaet er autoriseret el-installatør, og de har eksisteret siden 1949. Firmaet er familieejet på 3 generation, og det har beliggenhed i Kgs. Lyngby. De består af i alt 20 medarbejdere hvoraf syv er ansatte i deres butik ”Lysmesteren Baltzer” beliggende på Lyngby Hovedgade. I kan læse mere og komme i kontakt med Baltzer ved at klikke her.

Læs også: Fem partnere forlænger med Lyngby Boldklub

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products