Køb Lyngby Pilsner med til påskebordet

Lasse Fosgaard beskriver Lyngby Pilsneren som frisk og boblende på tungen, og den går dermed perfekt til det danske påskebord. Du vil kunne købe i dag og afhente dine Lyngby Pilsner på Lyngby Stadion frem til onsdag 17. april kl. 15:00.

Køb dine Lyngby Pilsner her

Skulle du ikke have tid til at komme forbi Lyngby Stadion, så kan du finde et kort over butikker, der sælger den lækre pilsner lige her: https://lyngby-boldklub.dk/lyngby-pilsner/

Den findes blandt andet i Meny Lyngby, Virum, Nærum og Hellerup eller hos SuperBrugsen Trørød og SuperBrugsen Vangede.

Vi ønsker alle en god påske!

Du kan sikre dig fast plads på Lyngby Stadion for bare 75 kr. om måneden.
Køb det her

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME