Tre nye lokalpartnere til Lyngby Boldklub og en forlængelse

Vi kan bringe jer endnu en god partnernyhed. Denne gang er det Textrovert, Murermester Egon Geertsen og Øens Murerfirma, der alle bliver nye lokalpartnere med Lyngby Boldklub. Derudover har 7-Eleven valgt at forlænge deres partnerskab. Dette er vi glade for, og vi ser frem til at arbejde sammen med dem alle.
Textrovert
Textrovert er et marketingsselskab, der er skabt af Liselotte Foverskov, der arbejder med Skyen og synlighedsteknologier. Hun har +10 års erfaring som system administratorer og erfaring som kanaludviklingsmanager. Hun kan give dig unikke vinkler på din kampagne, case studier, events og meget mere. I kan læse mere om og kontakte Textrovert ved at klikke her.
Øens Murerfirma
Den oprindelige målsætning med at starte Øens var, og er stadig, at de skal have det sjovt, have en god arbejdsplads og samtidig skabe varige relationer til deres kunder.
De skal levere et professionelt stykke arbejde, i den kvalitet de har lovet, til den aftalte tid og pris.
Målet er, at deres kunder er glade og tilfredse med deres arbejde, og den service de yder. For at opnå dette, er det nødvendigt at alle deres medarbejdere er fagligt dygtige på hvert deres arbejdsområde, udviser ægte stolthed over at være en del af Øens, har et godt humør og tænker i muligheder frem for begrænsninger. I kan læse mere om Øens Murerfirma her.
Murermester Egon Geertsen og 7-Eleven Lyngby
Vi er derudover fornøjede over, at kunne præsentere Murermester Egon Geertsen som ny lokalpartner, og en forlængelse med 7–Eleven Lyngby.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod HB Køge søndag den 30. september, hvor der er kampstart kl. 14:45. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Minder for livet bliver skabt på Lyngby Stadion, og skulle du have lyst til at blive en fast del af fællesskabet i Lyngby Boldklub, så kan du købe sæsonkort fra bare 75 kr. om måneden lige her.
Læs også: Fire partnere fornyer deres partnerskaber med Lyngby Boldklub
Læs også: Sæsonkortsalg overgår sidste år – Sammen For Lyngby
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – Afsnit 1
Læs også: Sammen For Lyngby – Den nye trøje er landet!
Læs også: Friends of Lyngby vil holde længere på talenterne
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products