Fire partnere fornyer deres partnerskaber med Lyngby Boldklub

Vi har flere positive partnernyheder klar til jer, og vi kan meddele, at Autohjørnet Lyngby, Porsborg Flytteforretning, Baltzer EL-installation og JDN Enterprise alle har valgt at forlænge deres samarbejde med Lyngby boldklub. Vi sætter stor pris på alle vores partnere og bliver glade, når der indgås forlængelser, så vi kan fortsætte af den gode sti og skabe mere værdi for hinanden. Læs mere om de fire partnere her:
Autohjørnet Lyngby
Hos Autohjørnet Lyngby finder du Nordsjællands største udvalg i nyere brugte biler. De har altid ca. 80 biler på lager. Kig ind og find lige netop den bil, der passer dig. De køber nyere brugte biler i ren handel. De formidler billån med og uden udbetaling. De har Danmarks laveste rente. De har eget værksted mekanisk-, plade- og malerværksted.
Porsborg Flytteforretning
De er en flytteforretning med stor ekspertise inden for alle former for flytninger.
Med folk, der har mange års erfaring inden for flytte-branchen, kan de roligt lade dem flytte deres ting.
De er hurtige, sikre, effektive og altid til tiden.
De sætter deres kunder i højsædet og yder den bedst mulige service, der findes.
Baltzer El-Installation
Baltzer El-Installation er et autoriseret el-installations-firma som har eksisteret siden 1949. Firmaet, som er familieejet på 3 generation, har beliggenhed i Kgs. Lyngby. De har siden 1949 oparbejdet en stor fast kundekreds.
Firmaet består af i alt 20 medarbejdere, hvoraf 7 er ansatte i deres butik ”Lysmesteren Baltzer” beliggende på Lyngby Hovedgade. De er medlem af TEKNIQ, som repræsenterer over 3000 tekniske installatører inden for El og VVS branchen. De er udstyret med det nyeste måleudstyr så vi kan servicere samt fejlfinde på alle typer installationer Alle deres montører uddannes løbende inden for den nyeste teknologi.
JDN Enterprise
De er et fremragende valg, når der skal vælges en seriøs, løsningsorienteret og stabil samarbejdspartner indenfor byggeriet i hoved- og totalenterprise. De har egenproduktion inden for murer-, beton-, kloak- og tømrearbejder, mens de trækker på en bred vifte af faste samarbejdspartnere til de øvrige fag. Firmaet blev stiftet i 1972.
De beskæftiger sig med erhvervs- og boligbyggeri i samarbejde med professionelle bygherrer, og udfører mange opgaver for mange af landets største bygherrer.
Vi takker alle fire virksomheder for deres forlængelser og er spændte på de muligheder og værdiskabende tiltag, der kommer til at opstå i fremtiden.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod Næstved BK søndag den 16. september, hvor der er kampstart kl. 13:45. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Minder for livet bliver skabt på Lyngby Stadion, og skulle du have interesse for at følge hele rejsen med Lyngby Boldklub, der kæmper for oprykning til Lyngby, så kan du købe sæsonkort fra bare 75 kr. om måneden lige her.
Læs også: Lyngby EL-Team og to lokalpartnere forlænger med Lyngby Boldklub
Læs også: Sæsonkortsalg overgår sidste år – Sammen For Lyngby
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – Afsnit 1
Læs også: Sammen For Lyngby – Den nye trøje er landet!
Læs også: Friends of Lyngby vil holde længere på talenterne
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Morten Karlsen er Lyngbys nye cheftræner

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products