ProfitGruppen bliver en del af partnernetværket i Lyngby Boldklub

Vi har endnu en god offentliggørelse på det partnermæssige område. I dag kan vi således bekendtgøre, at Profitgruppen bliver en del af Lyngby Boldklub-projektet. Det er vi enormt glade for, og ser meget frem til, at få opbygget et godt og givende partnerskab med Profitgruppen fremadrettet.
Profitgruppen
De er en 100% dansk-ejet virksomhed, der har arbejdet med professionelt indkøb til virksomheder i mere end 20 år. De er i dag seks specialister med hver deres indkøbsnetværk. Hos dem får du derfor adgang til flere hundrede forskellige leverandører, der vil kæmpe om at få dig som kunde.
Derudover har de et konsulentnetværk over hele Danmark bestående af fem dygtige beregnere. De bor i Glostrup nær København, og du er altid velkommen til at komme forbi til et uforpligtende møde.
Hos Lyngby Boldklub er vi stolte af alle vores partnere, der alle betyder meget, så hvis du vil læse mere om Profitgruppen, så læs her.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte Kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod HB Køge søndag den 30. september, hvor der er kampstart kl. 14:45. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Minder for livet bliver skabt på Lyngby Stadion, og skulle du have interesse for at følge hele rejsen med Lyngby Boldklub, der kæmper for oprykning til Lyngby, så kan du købe sæsonkort fra bare 75 kr. om måneden lige her.
Læs også: Fire partnere fornyer deres partnerskaber med Lyngby Boldklub
Læs også: Sæsonkortsalg overgår sidste år – Sammen For Lyngby
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – Afsnit 1
Læs også: Sammen For Lyngby – Den nye trøje er landet!
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products