Lyngby EL-Team og lokalpartner forlænger med Lyngby Boldklub

Endnu en dag, endnu flere fremragende partnernyheder til jer. Denne gang kan vi bringe den dejlige nyhed, at to partnere forlænger deres partnerskaber med Lyngby Boldklub. Det drejer sig som Lyngby EL-Team og MN Maleren, der har valgt at slå pjalterne endnu længere tid sammen med Lyngby Boldklub. Det er vi utroligt glad for, da de lokale partnerskaber betyder meget for os.
Lyngby EL-Team
Lyngby El-Team er et kvalitetsbevidst el-firma med mange års erfaring inden for branchen. De er et kompetencedygtigt team af faguddannede el-installatør, elektrikere og montører.
De er specialister inden for flere forskellige former af el-installation samt renovation gældende for både nye og ældre boliger.
De er et serviceminded el-firma, som både hjælper med installationer hos private, erhvervskunder samt ejerforeninger. Som autoriseret el-installatør vil de lave dit projekt til den aftalte pris og tid, og de sætter en ære i at løse både store og små opgaver professionelt og effektivt.
Du kan læse mere og kontakte Lyngby EL-Team ved at klikke her.
MN Maleren
Foruden Lyngby EL-Team har MN Maleren også har valgt at forlænge deres partnerskab med Lyngby Boldklub. Dette er vi rigtig glade for, da vi sætter stor pris på de lokale partnerskaber og glæder os til samarbejdet i fremtiden.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Læs også: Print Danmark bliver ny kongeblå partner
Læs også: Friends of Lyngby vil holde længere på talenterne
Læs også: Det Grønne Område bliver kongeblå partner
Læs også: Opdatering fra Lyngby Boldklub A/S – Friends of Lyngby sikrer ro på bagsmækken
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy