Print Danmark bliver ny kongeblå partner

Det vælter ind med dejlige nyheder om nye partnere til Lyngby Boldklub i øjeblikket. Denne gang er vi så heldige, at kunne præsentere Print Danmark som ny kongeblå partner. I Lyngby Boldklub er vi svært tilfredse med at indgå dette samarbejde med Print Danmark, og vi glæder os til at se det bære frugt i den kommende tid.
Print Danmark
Hos Print Danmark har de specialiseret sig i dokument-workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. De er Sharp Business Partner med kontorer i København og Odense.
Deres opgave er at lette og effektivisere din hverdag, når det gælder print, kontorartikler og håndtering af digitale og papirbårne informationer. Derfor er deres konsulenter specialister på netop disse områder.
De tilbyder vores kunder et tæt samarbejde, med faste statusmøder, hvor de sammen vurderer, om den nuværende løsning stadig er den optimale. Samtidig sørger de for en fortløbende sparring og rådgivning i forhold til vores ydelser.​
Husk, at selv små effektiviseringer og tidsbesparelser, når det gælder daglige arbejdsgange, på årsbasis kan løbe op i en væsentlig besparelse af både omkostninger og ressourcer.​
Hvis I vil læse mere om Print Danmark, så kan i læse mere ved at klikke her.
Kunne du have interesse i at høre mere om det nye Lyngby-projekt, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk.
Du kan sikre dig billet til næste hjemmekamp mod Næstved BK søndag den 16. september, hvor der er kampstart kl. 13:45. Du kan købe billetter fra bare 70 kr. i forsalg. Det kan man købe ved at klikke her.
Minder for livet bliver skabt på Lyngby Stadion, og skulle du have interesse for at følge hele rejsen med Lyngby Boldklub, der kæmper for oprykning til Lyngby, så kan du købe sæsonkort fra bare 75 kr. om måneden lige her.
Læs også: Lyngby Boldklub foretager ændringer i akademiet
Læs også: Sæsonkortsalg overgår sidste år – Sammen For Lyngby
Se også: SAMMEN FOR LYNGBY – Afsnit 1
Læs også: Sammen For Lyngby – Den nye trøje er landet!
Læs også: Friends of Lyngby vil holde længere på talenterne
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products