Kongeblå landsholdsmålmand ubesejret ved de Nordiske Mesterskaber

Foto (c) DBU

Det danske U17-landshold var rejst til Færøerne for at spille de Internordiske Mesterskaber, hvor der ventede kampe mod Finland, Nordirland og Sverige. Med i truppen var den kongeblå, talentfulde målmand Jonathan Ægidius, der til dagligt optræder på U17-holdet i Lyngby Boldklub. Ægidius var senest af sted med U16-landsholdet, hvor han tilbage i maj tørnede ud mod Slovakiet.
I første kamp ventede Finland, og det var Ægidius, der startede mellem stængerne. Kampen endte med at blive en rodet affære, hvor der ikke var meget pænt spil, men den kongeblå målmand reddede de farlige forsøg, der var. Da Danmark ikke scorede, så endte kampen 0-0, hvilket på sin vis er tilfredsstillende for en målmand. I anden kamp mod Nordirland var det Andreas Jungdal, der stod, hvor Danmark vandt 1-0.

Man kan i denne sæson købe sæsonkort på abonnementsordning, og man kan dermed sikre sin egen personlige plads på Lyngby Stadion for bare 75 kr. om måneden. Køb dit personlige sæsonkort til Lyngby Stadion lige her.

I tredje kamp var opgaven Sverige, og Ægidius var tilbage på mål, hvor der ventede en svær opgave mod naboerne i gul og blå. Denne kamp var der lidt mere spræl i end den første mod Finland, og der blev scoret tre mål. Heldigvis flest til Danmark, og Jonathan og resten af holdet kunne trække sig sejrsrigt ud af kampen med en sejr på 2-1, hvilket sikrede en 2. plads i gruppen. I sidste kamp om 3/4-pladsen i turneringen vandt Danmark 3-0 mod Norge, hvor det var Andreas Jungdal, der stod på mål.
Ægidius er nu tilbage i Kongens Lyngby, hvor han sammen med U17-holdet starter mod AaB, der gæster banerne ved Lyngby Stadion lørdag den 18. august kl. 13:00.
Læs også: Sæsonkortsalg overgår sidste år – Sammen For Lyngby
Læs også: U18-talenter vinder international turnering i Belgien
Læs også: Lyngby Boldklub skriver med endnu et kongeblåt talent
Læs også: Offensivt kongeblåt talent forlænger med Lyngby Boldklub
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products