Jonathan Ægidius i aktion for U16-landsholdet mod Slovakiet

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Lyngby U17-målmand Jonathan Ægidius har siden hans debut tilbage i februar været fast inventar på det danske U16-landshold, hvor han har formået at bide sig fast, og senest var han med til træningssamling i i maj måned. Så da U16-cheftræner Søren Hermansen denne gang skulle udtage spillere til to testkampe mod Slovakiet, der var den unge Lyngby-målmand igen at finde blandt de udvalgte.
Det danske U16-landshold havde planlagt to træningskampe mod Slovakiet, hvor de unge talenter rejste Slovakiet den 28. maj, og de to kampe var fastsat til den 29. og 31. maj.
I første kamp blev Ægidius valgt til startopstillingen, og han havde flere gode aktioner i kampen, hvor han diskede op med et par flotte redninger. Desværre kunne han ikke holde Slovakiet fra at score to gange, og da Danmark kun scorede en enkelt gang, så måtte de danske drenge gå fra banen med et nederlag i første kamp på 1-2.
I anden kamp var Ægidius igen valgt til start-11, og han kunne samme med holdkammeraterne spille en underholdende første halvleg, hvor Danmark førte helt frem til sidste minut i første halvleg, men Slovakiet desværre fik scoret på straffespark. I pausen blev Ægidius erstattet, og kampen endte 2-1 til det danske hold, som dermed fik revanche. Man kan læse mere om kampene her.
Jonathan Ægidius er nu tilbage i Kongens Lyngby, hvor han sammen med resten af U17-truppen skal slutte sæsonen godt af inden sommerferie.
Se også: Maj måneds Lyngby-mål – De nominerede
Læs også: Herolind Shala med i 3-0-sejr for Kosovo
Læs også: U19-pokalmestre efter straffesparkskonkurrence
Læs også: Pokalsejr til U15 efter dramatisk kamp
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy