VIDEO: Vikingedag i fanzonen

Til hjemmekampen mod AC Horsens var fanzonen pyntet op til vikingedag, hvor man kunne male sværd og skjold, lave snobrød og selvfølgelig deltage i alle de andre sjove aktiviteter. Se i ovenstående video, hvordan dagen forløb med en masse glade børn og sjov i fanzonen.
Til hjemmekampen mod OB er der igen gang i aktiviteter i Faxe Kondi Fanzonen, hvor alle under 16 år i Kongeblåt tøj får fri entré til kampen. Læs mere om de mange spændende aktiviteter til OB-kampen her.
Du kan købe billet til kampen her.
Du kan også følge Lyngby Boldklub i slutspillet i Alka Superligaen ved at udnytte et specielt sæsonkort – gældende til alle kampe frem til sommer. Priserne starter ved kun 200 kroner, og du køber det online ved at klikke her.
Læs også: Flere udlandsproffer investerer i Lyngby Boldklub

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy