VIDEO: Vikingedag i fanzonen

Til hjemmekampen mod AC Horsens var fanzonen pyntet op til vikingedag, hvor man kunne male sværd og skjold, lave snobrød og selvfølgelig deltage i alle de andre sjove aktiviteter. Se i ovenstående video, hvordan dagen forløb med en masse glade børn og sjov i fanzonen.
Til hjemmekampen mod OB er der igen gang i aktiviteter i Faxe Kondi Fanzonen, hvor alle under 16 år i Kongeblåt tøj får fri entré til kampen. Læs mere om de mange spændende aktiviteter til OB-kampen her.
Du kan købe billet til kampen her.
Du kan også følge Lyngby Boldklub i slutspillet i Alka Superligaen ved at udnytte et specielt sæsonkort – gældende til alle kampe frem til sommer. Priserne starter ved kun 200 kroner, og du køber det online ved at klikke her.
Læs også: Flere udlandsproffer investerer i Lyngby Boldklub

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products