Landsholdsopsamling – Debut til Gustav Marcussen på U21-landsholdet

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Gustav Marcussen fik debut i 5-0-sejr mod Østrig
Gustav Marcussen blev i sidste uge udtaget til danske U21-landshold for første gang, og i torsdags fik han også debut for selvsamme hold, da han blev skiftet ind i det 60. min mod Østrig. Danmark endte med at vinde kampen 5-0, hvor den tidligere Lyngby-spiller Jacob Bruun Larsen scorede og assisterede i første halvleg. Gustav blev skiftet ind ved stillingen 3-0, og han var medvirkede i de to sidste mål, hvor han i det sidste mål har andensidste fod på inden målet. Det kan du se på vores Twitter-side her. Du kan også læse mere om kampen her.
Næste kamp for de danske drenge er tirsdag den 27. marts kl. 14:00, hvor Georgien venter i EM-kvalifikationen.
Husk også du kan se vores portræt af Gustav Marcussen, hvor du kan se afsnit 1 her og afsnit 2 her.
Oskar Snorre med i fire point i Elite Round for U19-landsholdet
Den unge Lyngby-målmand Oskar Snorre er i øjeblikket i Jylland, hvor U19-landsholdet spiller Elite Round om at komme med til EM. Det er over tre kampe, og Snorre har stået de første to kampe. I første kamp vandt det danske mandskab 3-2 mod Bosnien & Herzegovina, hvor den tidligere Lyngby-angriber Jens Odgaard blandt andet scorede til 3-0. I anden kamp var de danske drenge oppe imod Tyrkiet, og kampen skulle ende uden vinder, da den blev 1-1. Snorre fik fuld tid, og han diskede op med flere flotte redninger i løbet af kampen. Endnu engang scorede Odgaard, da han udlignede til 1-1. Du kan læse mere om kampene og se highlights her.
I sidste kamp venter Østrig, og kampen bliver afviklet tirsdag den 27. marts kl. 14:00 på JYSK Park i Silkeborg.
Herolind Shala spillede fuld tid i sejr mod Madagascar
Den Kongeblå midtbanedynamo Herolind Shala er i disse dage afsted med Kosovos landshold, og i lørdags dullerede de mod Madagascar. Lyngbys nummer 8 startede inde på midtbanen, og sammen med resten af holdet vandt de 1-0 i en lige affære. Næste opgave for de blåblusede er tirsdag den 27. marts, hvor Burkina Faso venter.
Du kan se alle tre Lyngby-spillere på første parket, hvor du med et slutspilsæsonkort er sikret fast plads på Lyngby Stadion for resten af sæsonen også efter Alka Superliga Gruppespillet. Du kan læse mere og købe her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products