Kampene i gruppespillet fastlagt

Programmet for første del af slutspillet er nu tilrettelagt, og for Lyngby Boldklubs vedkommende byder det på tre dobbeltopgør mod Randers FC, OB og SønderjyskE. I dag blev både rækkefølge og spilletidspunkter offfentliggjort – Lyngby Boldklub starter gruppespillet i Alka Superligaen med en tur til Kronjylland, hvor Randers FC venter søndag den 1. april kl. 16:00.
Første hjemmekamp er mod OB lørdag den 7. april inden turen går til SønderjyskE lørdag den 14. april. Derfra spilles kampene modsat – dvs. mod SønderjyskE (h), OB (u) og til slut Randers FC (h). Se hele programmet herunder.
Du kan følge Lyngby Boldklub i slutspillet i Alka Superligaen ved at udnytte et specielt sæsonkort – gældende til alle kampe frem til sommer. Priserne starter ved kun 200 kroner, og du køber det online ved at klikke her.
Efter gruppespillene deles turneringen op for sidste gang – de to bedste hold fra hver pulje mødes i Europa Playoff, mens de to nederste hold i hver pulje mødes i Alka Superliga Playoff. Læs mere om strukturen her.

Kampprogram for Alka Superliga Gruppespil, Pulje 2:

Runde 27, søndag d. 1. april kl. 16:00 (Canal 9)
Randers FC vs. Lyngby Boldklub på BioNutria Park, Randers.
Runde 28, lørdag d. 7. april kl. 16:00 (TV3 Sport)
Lyngby Boldklub vs. OB på Lyngby Stadion
Runde 29, lørdag d. 14. april kl. 16:00 (TV3 Sport)
SønderjyskE vs. Lyngby Boldklub på Sydbank Park, Haderslev
Runde 30, torsdag d. 19. april kl. 18:00 (EuroSport 2)
Lyngby Boldklub vs. SønderjyskE på Lyngby Stadion
Runde 31, søndag d. 22. april kl. 14:00 (EuroSport 2)
OB vs. Lyngby Boldklub på EWII Park, Odense
Runde 32, søndag d. 29. april kl. 14:00 (kanal tilgår)
Lyngby Boldklub vs. Randers FC på Lyngby Stadion
Husk også at du kan se andet afsnit af vores portræt om Gustav Marcussen, som i disse dage er afsted med U21-landsholdet. Du kan se indslaget her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products