Gentegninger og nyt ansigt i Lyngby Boldklub

foto (c) Per Kjærbye

I denne omgang kan vi bringe den gode nyhed om to gentegninger med Lyngby Turistfart og Tenzion samt en ny partner i Ellekjær Installation, og vi i Lyngby Boldklub glæder os til det fremtidige samarbejde.
Lyngby Turistfart
Vi er glade for at kunne meddele, at Lyngby Turistfart gentegner deres aftale med Lyngby Boldklub, og vi glæder os til at skulle samarbejde i fremtiden.
Lyngby Turistfart ejes og drives af Carsten Andersen, som er 3. generation i firmaet. Siden selskabets start i 1946 har familien Andersen opbygget en viden i særklasse omkring succesfuld busdrift. En viden der sikrer, at du som kunde får en god oplevelse.
Lyngby Turistfart har sin base i Rødovre, og ud fra denne adresse køres både småture lokalt – og lange ture i ind- og udland. Et stort internationalt netværk med andre busselskaber gør, at de kan tilbyde den bedste transportløsning – også på tværs af landegrænser.
Du kan læse mere om virksomheden her: http://www.lyngbyturistfart.dk/
Tenzion
Lyngby Boldklub kan også med stor glæde meddele, at Tenna Nørgaard Landsperg (Tenzion) har valgt at forlænge hendes partnerskab med Lyngby Boldklub, og hun fortsætter dermed i MorgenNetværket. Til sin forlængelse har Tenna følgende ord:
”Jeg har valgt at forny mit medlemskab af Lyngby BK netværket af flere årsager. Først og fremmest fordi det er et skønt netværk at møde op i. Man bliver godt modtaget, stemningen er altid god, og alle har øje for at hjælpe, vidensdele og udvikle hinanden. Hver gang lærer vi mere om hinanden, får tilført viden og bliver udfordret på nye måder” lyder det fra Landsperg, der også fortæller om hendes fascination for Lyngby Boldklub som talentklub.
”Herudover har jeg valgt at forny mit medlemskab, fordi jeg dermed støtter Lyngby Boldklub, som i mine øjne er en af Danmarks absolut bedste talentudviklingsklubber. Med fokus på glæden ved fodbold, både for individet og fællesskabet, formår LBK at skabe de bedste rammer – fra første gang den lille dreng løber ud på græsset, til han som ung talentfuld stolt mand kan begå sig i en af verdens mest krævende sportsgrene”
TENZION blev startet af hende selv i 1999. Tenna er uddannet Art Director / Grafisk Designer i Visuel Kommunikation fra Danmarks Journalist & Mediehøjskole samt Kunstakademiets Arkitektskole. Med erfaring fra den københavnske reklamebranche siden 2001 har hun været med til at brande og designe for mange store virksomheder blandt andet Volvo, Maersk, Nivea, NCC og KU.
Hun brænder for sit fag, fordi hun elsker den udfordring, det er, hver gang hun skal skabe koncept og sammenhæng i hendes kunders DNA – deres brand og visuelle kommunikation.
Læs mere om Tenzion her: https://www.tenzion.com/
TENZION er desuden partner i www.2Sider.dk
Ellekjær Installation
Sidst, men ikke mindst kan vi byde velkommen til en ny partner i form af Ellekjær Installation, og vi ser frem til at have endnu et medlem af Lyngby-familien, og vi glæder os til et konstruktivt samarbejde.
Ellekjær Installations indehaver Henrik har selv rødder i Kongens Lyngby, og han føler det derfor naturligt at støtte op omkring Lyngby Boldklubs værdier, og det klubben har betydet og stadig betyder for lokalsamfundet.
Ellekjær Installation udfører alle former for el-installationer i alt fra mindre boliger og erhvervsbyggerier til offentlige institutioner. Det være sig elvarme, intelligente styringer i virksomheder og private boliger med en afsluttende dokumentation af tegninger og kvalitetssikring, hvis dette måtte være et krav.
Du kan læse mere om virksomheden her: https://ellekjaer-installation.dk/

Husk også at du kan se andet afsnit af vores portræt om Gustav Marcussen, som i disse dage er afsted med U21-landsholdet. Du kan se indslaget her.

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products