PARTNERSKABER

BLIV PARTNER I LYNGBY BOLDKLUB

Bliv en del af en klub fyldt med passionerede mennesker og virksomheder! Oplev styrken ved netværk, fodboldens fællesskab og magien ved sport marketing. 

Læs mere her – og tag fat I os for at høre nærmere!

Business-Video-overlay

Forude venter dig nogle hyggelige timer i godt samvær med en perlerække af sponsorer og samarbejdspartnere, der aktivt har valgt at være en del af Lyngby Boldklubs støt voksende sponsornetværk.

Samtlige sponsorer bidrager alle til klubbens netværk. Det kan være med konkrete opgaver og forretning, der udbydes internt i netværket. Men det kan også være i form af vigtig sparring og faglighed på områder du måske ikke selv er stærk i. Alle sponsorer er tilgængelige, og du får adgang til hele netværket via vores arrangementer og vores fælles B2B-app.

Som sponsor får du synlighed, forretning, netværk, branding og gode oplevelser

At være sponsor i Lyngby Boldklub giver dig både synlighed, forretning, netværk, branding og gode oplevelser – alt sammen i godt samvær med mange forskellige virksomheder, der ligesom dig ved, at et godt, sundt, solidt og inspirerende netværk giver muligheder for både samarbejdsformer og nye kunder i forretningen. Samtidig støtter du aktivt op omkring Lyngby Boldklub – en professionel sportsklub og ungdomsakademi midt i Danmarks mest købestærke region.

Vil du høre mere?

Hvis du vil høre mere om hvad du kan få ud af et partnerskab med Lyngby Boldklub, så udfyld formularen herover – så kontakter vi dig.

Koncept

HOSPITALITY

I vores to lounges - Carl Ras Lounge og Klub Lounge - byder vi før hjemmekampene på forplejning, oplæg, masser af god stemning og mulighed for at knytte bånd til de andre sponsorer i klubben.

Netværk

Er du til faste, kontinuerlige netværksmøder så er LB MorgenNetværk noget for dig. Derudover får du som partner også adgang til en lang række af klubbens events, hvor du kan danne relationer til de andre virksomheder.

Events

Vores eventfolk skræddersyer dit event og dine aktiviteter på stadion - hvad enten du vil holde dit eget event inden kampen eller vil have os forbi din virksomhed med grillpølser. Mulighederne er mange.

Branding

Aktiver dit brand sammen med os! Vores videoproduktions- og content team kan hjælpe dig ud til en ekstrem købestærk målgruppe. Alle projekter tilpasses dig og dit brand - med LBK som drivende kraft.

ET NETVÆRK DER SKILLER SIG UD

Et godt netværk giver gode relationer, og er en balance mellem både at kunne give og få. I vores netværk danner vi tætte relationer. Vi har mange medlemmer, som har været i netværket igennem flere år. Og det giver et naturligt nærvær og fortrolighed, når vi mødes. 

I netværket sker der en hel del forretning – men der går mindst ligeså meget tid med at sparre med hinanden, inspirere og dele faglig viden og erfaringer. Netværksmøderne arrangeres og faciliteres professionelt og suppleres med inspirerende oplæg og ud-af-huset-arrangementer gennem året.

At træde ind i Lyngby Boldklubs netværk er nærmest som en rejse – uanset om du er fodboldinteresseret eller ej, så er der en plads til dig. 

Du bliver en del af et sponsorprogram, som bedst kan beskrives som at blive “en del af Lyngby Boldklub-familien”. Det kalder vi den positive stemning, nærværet og energien, du bliver en del af.  Det er en stemning, du hurtigt opdager som gæst til vores netværksmøder – eller på stadion til vores hjemmekampe.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i klubben!

“Vi giver hinanden rigtig meget i netværket. Det sker ikke kun til møderne – det sker også mellem møderne”

Annette Baunsgaard
Annette Baunsgaard
Onboarding2Denmark

Partner

CASES

Event - Førkampsarrangement

opvarmning hos lokale restaurationer

Inden overlevelseskampen mod Hobro arrangerede vi før-kampsarrangementer hos Cock’s & Cows og Café Amalie, hvor de henholdsvis solgte 145 Lyngby-Menuer og 1200 fadøl. Sponsoraktivering af hele byen.

Aktivering - Kampsponsorat

Kurhotel skodsborg

Aktivering af Kurhotel Skodsborg ifm. kampsponsorat, hvor gæsterne i loungen fik massage, og tilskuerne kunne deltage i konkurrence om et spa-ophold.

CONTENT

KAFFE TIL STORMESTEREN

Sammen med vores kaffepartner Yellowbeard satte vi to af de unge til at lave den bedste kop kaffe til husets stormester – rutinerede Andreas Bjelland.

VIL DU SE HVAD VI KAN GØRE FOR DIN VIRKSOMHED?

Alle vores partnerskaber er skræddersyede – send os din info, så pitcher vi et konkret og visuelt oplæg til dig. Så kan du se præcis hvilke forretningsmuligheder du har sammen med Lyngby Boldklub.

Har du spørgsmål ELLER VIL DU VIDE MERE?

Kontakt os

SPONSOR I LYNGBY BOLDKLUB

Som sponsor i Lyngby Boldklub bliver du en del af en fantastisk kulisse – skabt af sponsorer, fans, familier og børn på Lyngby Stadion. 

Lyngby Boldklub er en kulturbærer med en ånd, der kan samle hele byen. Men Lyngby Boldklub er heldigvis heller ikke større, end at du kan møde alle. Hos os er du ikke bare et nummer i rækken. Vi er til nærhed og kan derfor matche alle i vores erhvervsnetværk – til gavn for den enkelte sponsor.

Køb en sponsorpakke der inkluderer spisning til hjemmekampe

Inden kampene har du mulighed for at møde de andre sponsorer i en af vores to lounges. Vi knytter bånd, snakker, hygger og netværker over den gode mad og drikke inden vi sammen ser de lokale helte i kamp for Lyngby Boldklub. I pausen byder vi på kaffe og rig mulighed for at knytte flere relationer i kagebuffeten.

Hvad betyder en sponsor?

Når du er sponsor i en sportsklub yder du økonomisk støtte til sporten, og til gengæld bliver du promoveret og associeret med klubben og begivenhederne vi afholder i form af synlighed, forretning, netværk, branding og gode oplevelser.

Hvad er sponsoraftaler?

Et sponsorat er når du støtter sociale, sportslige og kulturelle foreninger. Støtten er en du giver til en sportsklub eller en forening i form af økonomisk støtte, men også i form af produkter, når du fx sørger for maden, kaffen, kagen og flødebollerne til sponsor spisning og andre sociale fællesarrangementer i klubben i forbindelse med hjemmekampe.

Hvordan får man en personlig sponsor?

En personlig sponsor er ofte en virksomhed eller en enkeltperson der sponsorerer en spiller direkte. Du får ofte en sponsor gennem dit netværk.

Kan jeg blive sponsoreret?

Kan jeg blive sponsoreret som spiller/sportsforening? Ja, det kan du godt. Alle spillere og foreninger kan sponsoreres af virksomheder. Forhør dig omkring i netværket om nogen kunne være interesseret i at sponsorere dig. 

Find Sponsor

Vi giver vores sponsorer en uimodståelig mulighed for at blive set, promoveret og får nye kunder i deres forretning. Find en sponsor i vores netværk der kan hjælpe dig med netop den opgave du har brug for. Vi har mange forskellige sponsorer der står klar til at hjælpe dig.

Sikre midler til lokalsporten

Kontakt os nu og bliv Sponsor i klubben.

Hvorfor skal man være sponsor?

Vores erfaringer viser, at sponsorater øger loyaliteten hos de lokale kunder markant, og de vælger derfor at støtte op om de virksomheder/sponsorer, der aktivt gør en indsats for at støtte lokalsporten. Indgår du et spændende og givende samarbejde (sponsorat) med vores lokale idrætsforening, får du adgang til flere nye kunder og en helt ny og større kundekreds. Virksomheder der støtter sporten lokalt sender et godt signal til sine kunder, og fremstår troværdig. Du kommer langt med at være synlig som sponsor lokalt. Det er win win for både, kunder, virksomheder og sportsklubben.

Hvordan finder jeg en sponsor?

Du kan søge sponsorater hos både store og små virksomheder. Enten lokalt eller gennem et netværk. I begge situationer er det vigtigt, at du gør det tydeligt hvad du kan tilbyde dine sponsorer. Du kan med fordel benytte en dygtig partner- og netværkskoordinator der kontakter potentielle sponsorer for dig.

Hvordan sponsorere?

Sponsorater har til formål at sikre økonomisk støtte til lokal sporten. Aftal nærmere med klubben og netværkskoordinatoren, hvilket sponsorat der passer til din virksomhed og dig. Dit sponsorat afhænger af, hvordan du gerne vil promoveres til hjemmekampe fx. indenfor storskærmsløsninger, skilte på stadion, på spillertrøjer, SoME og synlighed på hjemmesiden.

Sponsor til forening

Overvejer du at blive sponsor i vores forening? Som partner støtter du Lyngby Boldklub og får samtidig adgang til alle klubbens hjemmekampe – enten med almindelige billetter eller med specielle.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products