Hold dit event i samarbejde med Lyngby Boldklub

Hvis du vil forkæle dine ansatte eller venner med et eksklusivt førkampsarrangement, så kontakt os, og hør hvordan vi sammen kan skabe det bedst mulige event.

Event hos os

OVerskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

OVerskrift

Vil du se hvad vi kan gøre for din virksomhed?

Alle vores programmer er skræddersyede – send os din info, så pitcher vi et konkret og visuelt oplæg til dig. Så kan du se præcis hvilke forretningsmuligheder du har sammen med Lyngby Boldklub.

Event hos dig

Værdier

Når vi gennem årene er lykkedes med at udvikle store talenter på trods af relativt små budgetter handler det om måden, vi arbejder med talenter på. Vi sætter altid mennesket før spilleren. I Lyngby behandler vi hinanden med respekt, og ingen er over holdet eller klubben. Vi snakker om bløde KPI’er, for vi er af den overbevisning, at de bløde og menneskelige værdier er forudsætningen for de hårde resultater, vi skaber på banen.

Hverdag

Hverdagen på Lyngbys akademi er selvsagt aldrig den samme, og det er fordi vi prioriterer, at man skal have et liv ved siden af fodbolden. Derfor sætter klubben sig altid ind i drengenes hverdag med skole, familie, venner og måske kærester, og vi tror på, at det er en af grundene til, at alle glæder sig til at komme i klubben hver eneste dag.

Akademiet i tal

“Vi giver hinanden rigtig meget i netværket. Det sker ikke kun til møderne – det sker også mellem møderne”

Annette Baunsgaard
Onboarding2Denmark