Fem kongeblå spillere på ungdomslandsholdene

Den seneste uge har budt på masser aktivitet på de danske ungdomslandshold. Her har Lyngby haft flere spillere i aktion på både U18, U19 landsholdet og U20-landsholdet.

Aksel Jørgensen og Valdemar Lykke har begge været med U18 landsholdet i Sverige og spille turnering. Her har de spillet mod Norge og Sverige, hvor det blev til flere minutter til begge de kongleblå drenge.

I kampen mod Norge startede Valdemar Lykke og spillede 75 minutter, mens Aksel Jørgensen fik et sent indhop. Aksel fik omvendt en startplads i kampen mod Sverige. Begge drenge har derfor fået fint med spilletid og mulighed for at vise sig frem blandt de bedste på årgangen.

Også U19 mødte Norge og Sverige, og her stod vores udlejede Anton Mayland hele kampen mod Sverige i en 4-0 sejr og fik dermed et cleansheet med hjem.

Endelig var også udlejede Gustav Mortensen i aktion, da han med U20-landsholdet var med til at slå Sverige a’ to omgange med henholdsvis 1-0 og 4-1.

I morgen er der endnu mere Lyngby-aktivitet i den rød-hvide trøje, når Rasmus Andersen igen er udtaget til truppen på U16-landsholdet.

Den danske trup rejser til Tyrkiet i en lille uges tid for at spille turnering. Dagene byder på tre kampe i alt mod Portugal, Tyrkiet og Rumænien. Vi håber selvfølgelig på masser af spilletid til Rasmus, som helt fortjent skal repræsentere Lyngby igen.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

#FremtidenErKongeblå

Foto: Kristian Sandal

Kæmpe afterski-fest på Lyngby Stadion på søndag

Vind et rejsegavekort på 20.000,- kr. til Sunweb

Sunweb og Lyngby Boldklub indgår partnerskab – kickstarter samarbejdet til AGF-kamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Tilmeld vores nyhedsbrev