Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Sævar Magnusson ser frem til fredagens kamp mod Sønderjyske, der er en kamp, hvor islændingen gerne ser mere kongeblå output i offensiven.

Lyngby Boldklub spillede to meget forskellige halvlege i sæsonpremieren mod FC København. I først halvleg var gæsterne klart bedst, men i anden halvleg fandt De Kongeblå en bedre melodi og fik sat spillet bedre på københavnernes banehalvdel.

Det blev da også til enkelte chancer til Sævar Magnusson og co. men spørger man islændingen, håber han, at holdet kan skabe mere på banens sidste tredjedel, når modstanderen i morgen hedder Sønderjyske.

– Det var en hård første kamp mod FC København, og selvom vi aldrig bliver tilfredse med et nederlag, så synes jeg alligevel, at vi fik spillet en fin anden halvleg, som vi kan bygge videre på mod Sønderjyske, siger Magnusson inden, at han fortsætter.

– Jeg håber, at vi kommer til at være mere på bolden, og så skal vi sørge for at være skarpere på banens sidste tredjedel. Jeg synes, at vi fik sværmet en del om FC Københavns felt i anden halvleg, men vi manglede måske lige at skabe de her helt åbne chance. Det skal vi bygge på mod Sønderjyske.

Sønderjyske er tilbage i Superligaen efter et smut i NordicBet Ligaen, og de kom fra land med et snævert 1-0-nederlag i Silkeborg.

Selvom sønderjyderne har status af oprykker, så undervurderer Lyngby-mandskabet bestemt ikke fredagens modstander.

-Vi er efterhånden rutinerede i den her Superliga, så vi ved, at der ikke findes nemme kampe, og at der ikke findes modstandere, som man kan tillade sig at slække det mindste overfor. Sønderjyske er dygtige individuelt, har et stærkt kollektiv og kommer med selvtillid efter sidste sæson, så vi skal være klar, slutter Magnusson.

Der er kampstart i morgen kl. 19:00

Sævar Magnusson præsenteres af Pops Pizza.

Status på vores udlejede kongeblå spillere

Programmet for resten af efteråret er klar

Tag med fanbussen til Aalborg

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Tilmeld vores nyhedsbrev