Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Morten Karlsen ser tilbage på en god opstart og ser nu frem til sæsonpremieren hjemme på et tændt Lyngby Stadion.

Det er blot tre uger siden, at Morten Karlsen satte sig i cheftrænerstolen i Lyngby Boldklub, men allerede om seks dage går det løs hjemme på Lyngby Stadion, hvor FC København gæster i 1. runde af 3F Superligaen.

Opstarten synger derfor nu for alvor på sidste vers, og cheftræner Morten Karlsen ser tilbage på en god opstart, hvor der har været fokus på taktiske justeringer og fysikken.

– Opstarten har været rigtig god. Vi har haft meget fokus på det fysiske og på at få så mange spillere som muligt i så god form som muligt. Vi har roteret meget i træningskampene for at alle skulle få værdifulde minutter ift. fysikken, men også ift. at alle skal have kendskab til, hvad det er, vi gerne vil rent taktisk, siger Karlsen inden, at han reflekterer over de fire træningskampe i opstarten.

– Vi har haft nogle gode tests. Resultatmæssigt har det været lidt blandet, og hvis man kigger udefra og ind, ser det ikke prangende ud, men os her i huset kender jo alle mellemregningerne i de enkelte kampe, så vi har ikke været alt for bekymret. Vi har lært meget af kampene, og vi har brugt dem til at få justeret enkelte ting. På den måde er jeg meget tilfreds med træningskampene.

Efter nederlag i de første tre træningskampe fik De Kongeblå taget revanche i den sidste test, hvor svenske Landskrona blev besejret i sikker stil med 4-0. Cheftræneren glæder sig over det gode afsæt mod sæsonstart og over at kunne se det hårde arbejde i opstarten give pote.

– Landskrona-kampen var på flere måder frugten af vores hårde arbejde i opstarten, fordi vi fysisk så klar ud og havde overskud til at omsætte det taktisk – det gav en god holdpræstation.

– Jeg synes, at forståelsen af de ting, som vi gerne vil som hold, bliver bedre og bedre. Det synes jeg også blev tydeligt i den kamp, hvor jeg synes, at vi tog et stort og godt skridt i den rigtige retning. Jeg glæder mig især over vores presspil, den defensive struktur og vores omstillinger, som jeg synes var spot on, fortæller Karlsen.

Ser frem til intenst Lyngby Stadion

Det er lige på og hårdt for De Kongeblå, når FC København mandag aften gæster Lundtoftevej.

Der forventes et gevaldigt tryk fra lægterne, og cheftræneren glæder sig da også både til at komme i gang med Superligaen og til at mærke den særlige Lyngby-ånd og stemning på stadion.

– Jeg har en god fornemmelse her forud for første kamp. Jeg ved, at spillerne også glæder sig til at mærke et tændt Lyngby Stadion igen. Det bliver så fedt at stå i spidsen for holdet foran et fyldt Lyngby Stadion. Nu har jeg oplevet det ude fra masser af gange, og det kan være voldsomt intenst, når Lyngby Stadion for alvor lever med. Det er fedt, og jeg glæder mig utrolig meget til at stå foran fansene, og at vi bare kan få lov til at komme ud og give den gas, slutter han.

Der er kampstart mandag kl. 19:00, og du kan fortsat nå at købe billet her.

#SammenForLyngby

Status på vores udlejede kongeblå spillere

Programmet for resten af efteråret er klar

Tag med fanbussen til Aalborg

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Tilmeld vores nyhedsbrev