Michael Opoku skal til U19 EM

Vores talentfulde angriber Michael Opoku er blevet efterudtaget til det danske U19-landshold, der om få dage tager hul på U19-slutrunden i Nordirland. 

Det vrimler med talent på Lundtoftevej, og et af dem, der for alvor har haft fart på udviklingen over det seneste års tid, er Michael Opoku, der i år også er rykket permanent i førsteholdstruppen.

Angriberens udvikling er da heller ikke gået DBU’s næse forbi, hvorfor han i foråret var inde omkring U19-landsholdet og nu er blevet efterudtaget til U19 EM, der om blot to dage skydes i gang i Nordirland.

Forude venter der derfor spændende kampe mod Spanien, Frankrig og Tyrkiet for Michael Opoku.

Alle på Lundtoftevej er glade og stolte over udtagelsen, og angriberen selv er naturligvis også begejstret over udsætning til at trække i den rød/hvide dragt.

– Jeg er utrolig glad og stolt over, at der er blevet kigget min vej fra landstrænerens side, og jeg vil gøre alt for at spille en god slutrunde for Danmark, så vi kan skabe et godt resultat. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Gud for muligheden for at blive udtaget og repræsentere mit land – det er stort for mig at skulle til en slutrunde. Jeg vil også gerne takke klubben for at have givet mig chancen, mine mange dygtige trænere gennem årerne og ikke mindst mine holdkammerater, siger Michael Opoku.

Stort tillykke med udtagelsen til Michael Opoku.

#FremtidenErKongeblå

Status på vores udlejede kongeblå spillere

Programmet for resten af efteråret er klar

Tag med fanbussen til Aalborg

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Tilmeld vores nyhedsbrev