Info om ugens træningskampe

Denne uge spilles de sidste to træningskampe inden det går løs med første runde i 3F Superligaen. I dag – onsdag – venter et opgør mod Hillerød Fodbold, mens lørdag byder på en kamp mod svenske Landskrona. Sidstnævnte kamp lukkes for tilskuere.

Lyngby BK – Hillerød Fodbold – onsdag d. 10. juli. Kick-off kl. 13.00
Onsdag eftermiddag spiller Lyngby sommerens tredje træningskamp. Gæsterne er Hillerød Fodbold fra 1. division, der lægger vejen forbi Lyngby Stadion. Her venter et forholdsvist ungt Lyngby-hold, der skal dyste mod Christian Lønstrups stærke Hillerød-hold. Der er åben og gratis adgang til kampen, der vil dog ikke være salg af mad og drikke.

Kampen streames også på vores hjemmeside – hold øje med de sociale medier omkring kick-off for at få linket.

Truppen til Hillerød-kampen: 1. David Jensen, 40. Viggo Andersen, 3. Brian Hamalainen, 4. Baptiste Rolland, 6. Andreas Bjelland, 7. Willy Kumado, 14. Lauge Sandgrav, 15. Michael Opoku, 16. Johan Meyer, 19. Gustav Fraulo, 21. Sævar Magnusson, 22. Peter Langhoff, 27. Adam Vendelbo, 29. Nikolai Baden, 33. Enock Otoo, 34. William Steindorsson.

Lyngby BK – Landskrona BOIS – lørdag d. 13. juli. Kick-off kl. 13.00
Sommerens sidste træningskamp er et opgør mod den svenske klub Landskrona. Kampen spilles inde på stadion, men vil være lukket for alle tilskuere efter ønske fra trænerteamet, der gerne vil finpudse de sidste detaljer inden det går løs. Af samme årsag vil kampen heller ikke blive streamet. Vi håber på forståelse fra alle jer, der gerne ville have kigget forbi – og håber at se jer til sæsonpremieren mod FCK.

 

Lyngby Boldklub skriver med Akademi-talenter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products