Gytkjær: Godt at være i gang igen

Frederik Gytkjær glæder sig til over at være tilbage i træning samt til morgendagens træningskamp mod Malmö FF.

Der var stor gensynsglæde, da de kongeblå spillere mandag var tilbage på Lundtoftevej, og smilene er kun blevet bredere i takt med, at spillerne for alvor er kommet i gang på træningsbanen.

Frederik Gytkjær har nydt ferien, men glæder sig også over at være tilbage på græs.

– Der er ingen tvivl om, at det var fint med en lille pause. Det var endnu en vild sæson i sidste sæson, så jeg tror, at det er meget sundt lige at få det hele på afstand og få ladet batterierne op. Men jeg elsker at møde ind på Lundtoftevej og træne med drengene, så det er også fantastisk at være tilbage, og jeg er bare ekstremt sulten efter at komme ud af den her opstart i bedst mulig forfatning, siger Gytkjær.

Frederik Gytkjær løb i tirsdags en flot bip-test, hvor kun to unge drenge i form af Gustav Fraulo og Peter Langhoff løb bedre tests.

Selv føler han da også, at han på nuværende tidspunkt af opstarten er et rigtig godt sted.

– Jeg føler mig i god form. Jeg måtte lige lade de unge tage de to øverste pladser på podiet i testen, for at de ikke skulle miste modet fuldstændig, siger angriberen med et smil inden, at han fortsætter.

– Det vigtigste i den her fase af opstarten er at få lidt bold i benene igen, og så lægge grundstenene til, at vi også fysisk står knivskarpt, når Superligaen starter igen om en måneds tid. Der bliver lagt en masse hårdt arbejde nu her, men man kan sagtens mærke, at folk er glade for at være i gang og glæder sig til endnu en sæson i Superligaen.

Sjov første test

Allerede i morgen venter sommeropstartens første test, når de forsvarende svenske mestre fra Malmö FF gæster Lyngby Stadion.

Frederik Gytkjær ser frem til en spændende test mod det stærke svenske mandskab.

– Det er selvfølgelig noget af en modstander i første kamp, men jeg synes, at det er fint. Jeg håber, at der kommer en masse fans på Lyngby Stadion, så vi sammen kan kickstarte forberedelserne og tage det første lille skridt mod endnu en god sæson for os. Vi går altid på banen for at vinde, og det gør vi også selvom, at det er en træningskamp mod Malmö, slutter Gytkjær.

Frederik Gytkjær præsenteres af Replay.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products