U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub U17 sprudlede i sæsonens næstsidste kamp, da FC Nordsjælland i lørdags gæstede Lyngby Stadion. Lyngby var fra start til slut banens bedste hold og leverede en solid indsats med mange gode individuelle præstationer.

I midtugen var U17-holdet i centrum i en hæsblæsende pokalfinale mod Brøndby, som desværre endte i nederlag efter straffesparkskonkurrence. De kongeblå var tæt på at lave et mesterligt comeback, men manglede lige det sidste. Lørdag eftermiddag skulle de forsøge at rejse sig i lokalderby hjemme i Lyngby.

U17 kom godt fra land, da de satte føringen ind på et hjørnespark tidligt i kampen. Bolden blev servet tæt under mål, hvor Tristan Nilsson var vågen og fik dirigeret bolden i nettet. Efter føringen forsatte Lyngby med kontrol over kampen ved både at presse højt og aggressivt på modstanderen og spille hurtigt på bolden. Lyngby-presset resulterede efter ca. en halv time i et endnu et hjørnespark. Denne gang lå serven til bagerste stolpe, hvor en fri Lyngby-spiller lagde bolden på tværs af feltet igen, hvor den landede for fødderne af Hjalte Kropp, der udbyggede føringen til 2-0.

I 2. halvleg var Lyngby forsat dominerende, men var en smule mere stressede i sin boldomgang og havde derfor sværere ved at sætte spillet op på samme måde som i 1. halvleg. Med ca. et kvarter igen fik holdet dog sat et utrolig flot angreb sammen. På målspark satte keeper, Alexander Titov, bolden kort i gang og efter et par gennembrydende pasninger var bolden på kanten af FCN-feltet. Med gode kombinationer og bevægelser brød Lyngby igennem inden bolden fladt blev serveret for Hjalte Kroppe, der kunne notere sig som dobbelt målscorer.

I kampens døende minutter scorede William Brink kampens sidste mål på en afrettet afslutning, der i en blød bue svævede over Farum-keeperen til 4-0.

Resultatmæssigt blev det derfor en super dag på kontoret for Lyngby U17, som også leverede en meget stærk præstation. Assistenttræner Danni Holgersen var også glad for præstationen efter kampen.

– Vi kommer rigtig godt ud til kampen med den rigtige energi og indstilling, der skal til for at dominere kampen. Vi er særligt farlige i 1. halvleg og er generelt gode til at lukke ned for deres offensive trusler. Det bygger på en god kollektiv indsats, men individuelt præsterer vi også på et rigtig højt niveau i kampen, udtalte Danni efter kampen.

U13, U14 og U15 sluttede også sæsonen i weekenden med deres sidste ligakampe. U13 og U15 led smalle nederlag mod FC Nordsjælland, imens U14 slog KB med 3-2 efter en meget flot 1. halvleg. U14 kan dermed notere sig en andenplads i ligaen i foråret.

U17 afsluttet akademi-sæsonen i den kommende uge, hvor FC Midtjylland venter på udebane.

Akademiet præsenteres af Sydbank.

#FremtidenErKongeblå

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products