Tak for samarbejdet Adidas!

Efter et mangeårigt samarbejde udløber Lyngby Boldklubs aftale med Adidas denne sommer. Aftalen bliver ikke forlænget, og parterne går dermed hver til sit efter 12 år med fælles opture, nedture og historiske resultater.

Adidas-aftalen har dækket både den professionelle afdeling, akademiet og moderklubben – alle tre afdelinger indgår trøjepartnerskab sammen, og det vil også ske for de kommende sæsoner. Lyngby Boldklub forventer at præsentere det nye setup med en ny trøjepartner snarest.

Kommerciel chef Kristian Maimann udtaler:

– Vi har efter lange overvejelser valgt ikke at forlænge aftalen med Adidas, der udløber denne sommer. Vi har haft et fantastisk samarbejde med Adidas gennem alle 12 år, og det ændrer vores beslutning ikke på.

– Der skal lyde et stort tak til Adidas for samarbejdet, og de mange flotte trøjer vi sammen har lanceret – herunder ikke mindst for jubilæumstrøje, der markerede klubbens 100-års jubilæum i 2021. Nu er det tid til at gå nye veje, og vi glæder os til at præsentere vores nye setup i nærmeste fremtid, fortæller Kristian Maimann.

Adidas trådte ind i Lyngby Boldklub forud for sæsonen 2012/13, og har sammen med Lyngby oplevet oprykninger, nedrykninger, historiske bronzemedaljer, Europa-kampe, et 100-års jubilæum, en great escape og ikke mindst et hav af talentfulde spillere, der har båret den kongeblå Adidas-trøje.

Lyngby Boldklub forlænger et halvt år med Hamalainen

Gustav Mortensen udlejes til Vendsyssel FF

Sæsonkortsalget er åbent: Bliv klar til endnu en Superliga-sæson på Lyngby Stadion

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products