Magnus blev kåret til Fan of the Match

Der var flot opbakning til gårsdagens kamp på Lyngby Stadion, hvor Magnus Barsøe var til stede og løb med æren som søndagens Fan of the Match.

Selvom regnen nok engang silede ned over Lyngby Stadion i dele af gårsdagens kamp mod Randers FC, så var humøret højt lige fra Lyngby Dagens start kl. 09:00 til jublen på banen ved 16:00-tiden.

Fansene var med spillerne fra start til slut, og en af dem, der var bag De Kongeblå hele vejen var Magnus Barsøe, som blev kåret til Fan of the Match efter gårsdagens kamp.

Magnus Barsøe blev overrakt beviset for titlen af Frederik Gytkjær og søn, og Magnus kan nu se frem til ekstra gode pladser til sæsonens sidste hjemmekamp d. 20. maj, hvor vi tager imod Viborg FF.

Fan of the Match præsenteres af Carlsberg.

#SammenForLyngby

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products