Programmet til søndagens hjemmekamp er klar

Søndag eftermiddag venter et nyt stort brag på Lyngby Stadion, hvor vi tager imod Hvidovre IF. Programmet til en ny fantastisk dag på stadion er klar. 

Der venter endnu en stor dag på Lyngby Stadion, når vi søndag eftermiddag slår dørene op til en vigtig kamp mod Hvidovre IF, hvor vi har brug for alle kongeblå kræfter, så vi kan tage tre vigtige point.

Kl. 11:00 åbner Fanbaren ude foran indgangen til stadion, og kl. 12:00 åbner portene så til Wolt Market-zonen, hvor der udover de mange sædvanlige sjove aktiviteter også vil være menneske mega-bordfodbold.

Senest vi inviterede indenfor på Lyngby Stadion var det mildest talt en våd omgang, men søndag satser vi på langt bedre vejr, hvorfor Paradis Is står klar med isvogn, så man kan købe en forfriskning i det forhåbentlig gode vejr.

Kl. 13:00 vil vi gerne opfordre alle fans til at indfinde sig på tribunen, så drengene kan få den bedst mulige opbakning allerede fra opvarmningen.

Kl. 14:00 er der kickoff på den spændende kamp, og herfra når spændingen aldrig helt at dø. Selv i pausen er der lagt op til et drabeligt opgør, når vi fløjter op til det store kæpheste derby på banen.

Vi glæder os meget til at se jer. Køb dine billetter her. 

Søndagens kamppartner er Klampenborg Galopbane.

#SammenForLyngby

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products