Gytkjær: Hver en aktion tæller i morgen

Frederik Gytkjær ser frem til morgendagens kamp, hvor han opfordrer hele Lyngby Stadion til at leve med fra start til slut.

Stemningen på Lyngby Stadion kan noget helt særligt, og specielt når tingene bliver sat på spidsen, kan stemningen blive elektrisk på Lundtoftevej.

Gang på gang alene inden for det seneste år er det kongeblå mandskab blev båret frem mod vigtige resultater, og i morgen er det igen tid til, at alle lige fra spillere til tilskuere mobilisere den særlige Lyngby-energi, der skal give tre enormt vigtige point.

Frederik Gytkjær ser frem mod søndagens hjemmekamp.

– Det er endnu en utrolig vigtig kamp for os, og vi er toptændte for at komme ud og levere foran vores fantastiske fans. De fortjener at stå og gå amok efter kampen med os, og vi vil gøre alt for, at det sker i morgen eftermiddag, siger Frederik Gytkjær, som håber på et levende Lyngby Stadion

– Hver en aktion tæller på banen, hvis vi skal tage alle tre point. Det er uanset om det er en offensiv aktion eller en defensiv aktion, så skal den have fuld smadder, og jeg håber, at fansene lever med hele vejen, så vi sammen kan skabe den her særlige energi, der så mange gange før har givet os vigtige sejre, slutter han.

Frederik Gytkjær præsenteres af Replay.

Lyngby Boldklub forlænger et halvt år med Hamalainen

Gustav Mortensen udlejes til Vendsyssel FF

Sæsonkortsalget er åbent: Bliv klar til endnu en Superliga-sæson på Lyngby Stadion

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products