Dani: Vi er et andet sted nu

Casper ’Dani’ Winther ser frem til morgendagens kamp mod Hvidovre IF, som De Kongeblå har revanche til gode mod. Midtbaneprofilen påpeger, at holdet er et helt andet sted end ved seneste møde.

Der var ikke meget at smile af for De Kongeblå, da Hvidovre senest besøgte Lyngby Stadion og tog en 2-4-sejr med hjem til den københavnske vestegn.

Siden da er meget vand dog løbet gennem åen, og smilene er for længst vendt tilbage til Lundtoftevej, hvor der sidenhen er blevet to hjemmekampe med fire point til følge.

Casper ’Dani’ Winther spillede den seneste kamp mod Hvidovre, og han påpeger, at holdet er et helt andet sted end for godt og vel fem uger siden.

– Det er kun fem uger siden, at vi spillede den kamp, men det føles som meget længere siden. Der er sket så meget, og vi føler, at vi står et helt andet og bedre sted end lige til den kamp. Vi tror meget på os selv i øjeblikket, og vi glæder os rigtig meget til kampen på søndag foran vores fantastiske fans, siger ’Dani’, som går til kampen med stor respekt for Hvidovre.

– Hvidovre ligger sidst, men som vi også så sidst mod dem, så er der ingen nemme kampe i Superligaen. Alt kan ske, og hvis ikke man er på tæerne fra start til slut, så får man ikke point. Vi har en sund respekt for Hvidovre, og vi ved, at vi skal ud og levere en koncentreret og god indsats for at få tre vigtige point.

Det er blot en uge siden, at vi senest spillede hjemme på Lyngby Stadion, i den famøse vandkamp mod OB. Her blev kampen noget speciel, men selvom det ikke blev til tre point for ’Dani’ og co. så glæder han sig over den store opbakning, som han og holdet oplevede.

– Stemningen var igen helt fantastisk på Lyngby Stadion, og vi lever i høj grad af den energi, som vi mærker fra vores fans. Jeg håber, at der kommer mange folk på stadion igen på søndag, så vi sammen kan tage tre vigtige point, slutter ’Dani’.

Casper ’Dani’ Winther præsenteres af Elma Instruments A/S.

Lyngby Boldklub forlænger et halvt år med Hamalainen

Gustav Mortensen udlejes til Vendsyssel FF

Sæsonkortsalget er åbent: Bliv klar til endnu en Superliga-sæson på Lyngby Stadion

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products