Andri, Kolle og Island var 40 minutter fra EM

Andri Gudjohnsen startede inde og Kolbeinn Finnsson blev skiftet ind da Island var snublende tæt på en plads ved sommerens EM-slutrunde. Til slut trak Ukraine dog det længste strå og indløste EM-billetten med en 2-1-sejr.

Andri Gudjohnsen fik de første 64 minutter på banen, hvor han dannede frontduo med formstærke Albert Gudmundsson, der også scorede Islands mål i kampen. Det skete efter en flot solotur i det 30. minut, hvor Gudmundsson satte et par Ukrainske forsvarsspillere og sendte bolden i mål bag Real Madrid-målmanden Lunin. Kampen bølgede frem og tilbage i første halvleg, hvor begge hold havde deres perioder. I 2. halvleg trak de Ukrainske værter dog fra, og sikrede sig EM-billetten – først med en scoring Tsygankov og siden af Chelsea-stjernen Mudryk.

Da Andri Gudjohnsen forlod banen trådte Kolbeinn Finnsson ind, og fik den sidste halve time på venstre back. Lyngby-backen var også med til at lægge et tryk mod slutningen, men et stærkt ukrainsk forsvar holdt stand og kæmpede EM-billetten i hus.

Kolbeinn Finnsson og Andri Gudjohnsen vender nu tilbage til Lyngby og gør sig klar til weekendens kamp mod Randers.

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products