Andri, Kolle og Island var 40 minutter fra EM

Andri Gudjohnsen startede inde og Kolbeinn Finnsson blev skiftet ind da Island var snublende tæt på en plads ved sommerens EM-slutrunde. Til slut trak Ukraine dog det længste strå og indløste EM-billetten med en 2-1-sejr.

Andri Gudjohnsen fik de første 64 minutter på banen, hvor han dannede frontduo med formstærke Albert Gudmundsson, der også scorede Islands mål i kampen. Det skete efter en flot solotur i det 30. minut, hvor Gudmundsson satte et par Ukrainske forsvarsspillere og sendte bolden i mål bag Real Madrid-målmanden Lunin. Kampen bølgede frem og tilbage i første halvleg, hvor begge hold havde deres perioder. I 2. halvleg trak de Ukrainske værter dog fra, og sikrede sig EM-billetten – først med en scoring Tsygankov og siden af Chelsea-stjernen Mudryk.

Da Andri Gudjohnsen forlod banen trådte Kolbeinn Finnsson ind, og fik den sidste halve time på venstre back. Lyngby-backen var også med til at lægge et tryk mod slutningen, men et stærkt ukrainsk forsvar holdt stand og kæmpede EM-billetten i hus.

Kolbeinn Finnsson og Andri Gudjohnsen vender nu tilbage til Lyngby og gør sig klar til weekendens kamp mod Randers.

Lyngby Boldklub forlænger et halvt år med Hamalainen

Gustav Mortensen udlejes til Vendsyssel FF

Sæsonkortsalget er åbent: Bliv klar til endnu en Superliga-sæson på Lyngby Stadion

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products