David Nielsen bliver ny cheftræner

Lyngby Boldklub har ansat David Nielsen som klubbens nye cheftræner frem til sommer.

Lyngby Boldklub har fundet den nye cheftræner efter afskeden med Magne Hoseth. David Nielsen er blevet hentet ind til at føre holdet igennem de sidste 12 spændende Superliga-kampe – den første allerede på søndag, når De Kongeblå møder FC København i Parken.

Direktør Andreas Byder udtaler:

– I fredags lagde vi os fladt ned og tog ansvaret for den situation, vi har bragt Lyngby Boldklub i. Nu starter en ny fase, hvor vi kigger fremad og David er den absolut bedste til den opgave, der ligger foran os. Han kender huset, han kender opgaven og hans navn er gået igen, når vi har spurgt rundt omkring i huset. Han har fuld opbakning til at føre os igennem resten af sæsonen, fortæller Andreas Byder.

David Nielsen fik i sin første periode fra 2015 til 2017 i alt 91 kampe som cheftræner for Lyngby Boldklub. Her førte han klubben op i Superligaen og til bronzemedaljer inden turen gik videre til Århus, hvor David Nielsen stod i spidsen for AGF i knap 5 år.

Og der bliver brug for hele værktøjskassen, når David Nielsen onsdag morgen møder ind til sin første dag med holdet.

Fodboldchef Nicas Kjeldsen udtaler:

– Onsdag er dag nul for os, og det er nu forårssæsonen starter for os. Vi kigger kun fremad mod de næste 12 kampe, og der har vi brug for præcis det David kan – tro, energi og power. Sammen med den dygtige stab er vi sikre på, at det er den rigtige vej fremad, fortæller Nicas Kjeldsen.

Andreas Byder supplerer:

– Vi er ikke en klub i krise, vi er en klub, der har brug for en ny cheftræner. Det får vi nu, og ved at sige ja har David vist, at han stadig har Lyngby Boldklub tæt inde under huden. Vi er enige om, at det kun er midlertidigt frem til sommer, men indtil da giver vi den gas os og fuld power for at vi kan lykkes. Det er jer overbevist om vi kan, og vi ser frem til samarbejdet med David og til at komme tilbage på sporet, fortæller Andreas Byder.

For yderligere info:

Frederik Scheuermann, Kommunikationschef

fs@lyngby-boldklub.dk / Tlf. 3134 6451

Se kampen mod Malmö FF her

Karlsen: Vil være en del af Lyngby-ånden

Kom med bagom den store dag i Hvidovre

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products