U17 åbnede forårssæsonen med en flot sejr

Efter flere ugers preseason på Akademiet var det i weekenden endelig tid til at genoptage sæsonen med ligakampe for både U17 og U19. Begge hold var lørdag i aktion mod FC Midtjylland, hvor U17 flot sejrede med 4-2 på hjemmebane, mens U19 led nederlag ude.

Lørdag eftermiddag klokken 13:00 lød første ligafløjt på Lyngby Stadion efter en lang vinterpause, og Lyngbys akademi-drenge var i aktion igen. På papiret ventede en meget svær modstander i FC Midtjylland, som overvintrede på andenpladsen og gik ind til kampen som ubesejrede i de ti foregående ligakampe. Ikke desto mindre gik et veloplagt og velforberedt Lyngby-mandskab på banen og gav ulvene problemer fra første minut.

Lyngby dominerede kampen fra starten både med og uden bold og kunne bringe sig i front efter ca. et kvarter spillet, da Ian Perez satte en scoring ind efter en erobring højt oppe på banen. Trods godt Lyngby-spil lykkedes det FC Midtjylland at udligne til 1-1 inden endnu en god kongeblå erobring resulterede i en ny føring, da Kristian Jasovic lagde bolden i mål. 2-1 ved pausen og en første halvleg med mange gode takter fra U17-holdet.

Anden halvleg startede også rigtig godt for Lyngby, der formåede at stå imod FC Midtjyllands fysiske tryk. Det lykkedes også at udbygge føringen efter 5 minutters spil, da et flot angreb endte ved fødderne af indskiftede Aksel Jørgensen, der fremtvang et straffespark. Kristian Jasovic omsatte til 3-1. 4-1 blev det også, da Hjalte Kropp opsnappede en uheldig tilbagelægning fra en modstander. Han kunne derefter runde keeperen og sikkert udbygge føringen. FC Midtjylland reducerede med cirka 20 minutter igen af opgøret og herfra måtte Lyngby stå imod et tungt pres fra modstanderen, men viste rigtig solide defensive takter og holdt resultatet hjem.

Modsat U17-turen mod det jyske tidligt lørdag morgen. En svær kamp for U19-mandskabet, der endte med nederlag på 4-1, hvor Mickael Dosso blev de kongeblås eneste målscorer.

I den kommende weekend venter hjemmekampe for U19 og U15 lørdag d. 2. marts mod Randers. U17 bruger hele den kommende uge i Italien, hvor de spiller turnering og forhåbentlig kan tage momentum med fra den flotte præstation i weekenden.

Held og lykke til U17!

Akademiet præsenteres af Sydbank.

#FremtidenErKongeblå

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products